Foto-overzicht #2016bestnine

2016 best nine, kennen jullie het? Instagram staat er vol mee! Stiekem is het toch wel leuk om een overzicht te hebben van je foto’s die het meest ‘geliked’ zijn.  Alhoewel het jaar nog net niet helemaal om is, heb ook ik de verleiding niet kunnen weerstaan en de link 2016 best Nine gebruikt voor mijn Instagram accounts.

In deze blog laat ik mijn ‘best nine’ zien van Coffee and Kids én van mijn persoonlijke account. Wat me wel leuk leek is om je nog even het verhaal achter de foto’s erbij te geven. 

2016 Best Nine: Coffee and Kids

Van links naar rechts, van boven naar beneden

 1. Even een heerlijke cappuccino uit 1 van mijn eigen #coffeeandkidsmokken. Die ‘You look lovely today’ qoute kon ik wel gebruiken aangezien ik bed lag i.v.m. het aansterken na mijn hernia-operatie.
 2. Even een leuke selfie met mijn moppies, dit was na Julies verjaardag.
 3. Op Julie haar verjaardag poste ik deze ‘terug in de tijd’ foto. Hier is ze een paar uurtje oud.
 4. Ik had een mijlpaal behaald met Coffee and Kids, 500 volgers. Ik vond dit een mooie qoute. Aan de likes te zien, meerdere mensen dus. Ps: bijna 600 volgers nu voor Coffee and Kids op Instagram.
 5. Af en toe deel ik een leuke ‘hairstyle’ foto van Julie
 6. Ik had een lazy sunday: de kinderen om 8u voorzien van thee en een licht ontbijtje, tv aan en toen ben ik weer terug in bed gedoken. Het bleef tot half 10 stil beneden, whiehoe!
 7. 2 weken geleden poste ik deze foto omdat ik zo blij was mijn aapjes weer gezien te hebben. Ze waren op ziekenbezoek geweest in het ziekenhuis nadat ik weer bij was na mijn operatie. Omdat ik nog niet helemaal steady was en foto’s kon maken, heb ik een oude foto gebruikt.
 8. Een van de foto’s die voortkwam uit een heerlijke en gezellige boswandeling met mijn schoonzusje en onze nichtjes.
 9. James zijn riddertoren bleek favoriet bij de binnenkijkers! We zijn ook nog steeds heel blij met deze eyecatcher in zijn kamer.

Leuk om te zien dat alle categoriëen waar ik over schrijf op Coffee and Kids ook terugkomen in deze #bestnine.

2016 Best Nine: Persoonlijk

Van links naar rechts, van boven naar beneden

 1. Summer mornings, croissantje, smoothie….heerlijk
 2. Nieuwe baan met eigen kantoor! Niet zo gezellig als deze maar moet eerlijk toegeven, een eigen werkplek waar af en toe de deur ook gewoon dicht kan, is best fijn werken.
 3. Die arme jongen….  2 weken lang had hij zijn geliefde honey loops moeten missen tijdens de zomervakantie. Na een hele nacht rijden, kwamen we ’s morgens om 8u thuis. First things first….honey loops kopen :).
 4. de eerste week na mijn hernia-operatie heb ik veel in bed gelegen, maar gelukkig genoeg mooie foto’s aan de wand om naar te kijken.
 5. Tijdens de herfstvakantie hadden we een heerlijk weekendje family time in de Ardennen. Deze foto is genomen bij de watervallen van Coo.
 6. In mei ging ik samen met mijn zusje op bezoek bij mijn broer en zijn vriendin in Genève (zij wonen daar). Wat is het daar mooi zeg! Hier stonden we geloof ik op 4 km hoogte.
 7. Even een selfie van onze twinning outfit, streepjes it is.
 8. Ik ‘ontbijt’ meestal op kantoor met een koffie en een smoothie. Dit keer een lekkere groene smoothie.
 9. On top of the world! Wat een uitzicht! Deze zomer gaan we weer de Zwiterse bergen opzoeken tijdens onze vakantie. Nu al zin in.

Thanks

Ik hoop dat je het leuk vond om mijn ‘best nine’ op een rijtje te zien en nog even een terugblik te hebben op afgelopen jaar. Natuurlijk ook heel erg bedankt voor het volgen van mijn Instagram accounts en het geven van likes. Heb jij ook al je ‘Best Nine’ gemaakt? En? verrassende foto’s in de top 9 of zoals je verwacht had?

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife