7 x de mooiste kinderkamers

Ik was weer eens op pad op Pinterest 😉 . Mommo Design heeft 7 super mooie, dromerige, creatieve kinderkamers verzameld.  Toevallig nog op zoek naar wat kinderkamerinspiratie dan moet je deze kamertjes echt even bekijken.  Ennuh…. volgens mij als je een kluspapa in huis hebt, kun je er misschien zelf nog mee aan de slag.

Droom mee

1.

Romantische  meidenkamer met podium! Romantische  meidenkamer met podium!

2.

Op zoek naar 4 mooie dunne boomstammetjes... Op zoek naar 4 mooie dunne boomstammetjes…

3.

Thuis, waar je bed een huis is. Lekker slapen en spelen. Thuis, waar je bed een huis is. Lekker slapen en spelen.

4.

Een bedstee! Wat zal dat knus slapen....zzzz zzzz Een bedstee! Wat zal dat knus slapen….zzzz zzzz

5.

Om in de tipi trend te blijven: deze is dan wel te gek! Om in de tipi trend te blijven: deze is dan wel te gek!

6.

Weer zo'n gave bedstee, maar dan een wat stoerdere variant Weer zo’n gave bedstee, maar dan een wat stoerdere variant

7.

En nog een huisje in een prachtige monochrome gestyled kamertje En nog een huisje in een prachtige monochrome gestyled kamertje

Welk kamertje vind jij het leukst? Let me know in de comments!

Slaap lekker 🙂

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  • Rosanne
  • 28 juni 2016
  Beantwoorden

  Ik ga voor nr 5. Deze al een paar keer voorbij zien komen, vind het echt geweldig. Nu nog even wachten tot Lucien in een normaal bedje kan 😉

  1. Hi Rosanne,

   Ja die is super he!! Hoe oud is je kindje nu?

   Liefs!

 1. Beantwoorden

  Ik ga voor nr 1 voor m’n oudste & nummer 7 voor m’n jongste! 💕

  1. Hi Dewi,

   Leuk, ook mijn keuze hihi.

   Thanks voor je reactie !

 2. Beantwoorden

  Nummer 1 voor Jackie! Heerlijk romantisch! Jay is denk ik net ff te groot voor deze kamers 😉

  1. Hey Kelly!
   Ja heerlijk sfeertje he op nr.1 ♡
   En net 9 die zal idd al richting de stoere teenrooms gaan :).

   Thanks voor je reactie, liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife