Binnenkijken bij…..Baby- en Kinderkamers

Inspiratie

Ik ben dol op het bekijken van babykamers en kinderkamers van anderen. Je kunt er zoveel inspiratie mee opdoen!

Regelmatig zal ik jullie laten meegenieten van de leukste, stoerste, liefste en mooiste babykamers en kinderkamers. Uiteraard voorzien van (waar mogelijk) de (web)adresjes waar bepaalde items vandaan komen en welke kleuren etc. gebruikt worden.

Ben je trots op jouw babykamer of kinderkamer en denk je er anderen mee te kunnen inspireren? Meld je dan aan via mathilde@coffeeandkids.nl.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife