Binnenkijker: Babykamer Leonie

Sofie vertelt: “Wij zijn verhuisd toen ik 7 maanden zwanger was.
Dus ik kon vertrekken vanuit een lege doos… op Leonie haar kamer was ik direct verliefd !”

Thema Zwart – Wit

Het thema van deze mooie babykamer is zwart- wit. Door de maanden heen heeft Sofie daar toch wat pastel kleuren aan toegevoegd om het geheel wat te verzachten.

De meubels komen van Ikea. Sofie heeft bewust gekozen om te bezuinigen op de meubels zodat er meer budget was voor de aankleding. Het gave behang is van Ferm Living. Sofie heeft dit gewoon zelf behangen. Handige mama zeg! In het begin stond er ook een leuk kledingrek van belittle.nl in de kamer, maar er was meer speelruimte nodig dus ze heeft er een leuke tent van gemaakt.

Sofie vertelt: “Ons ritueel ’s avonds: laatste flesje in de stoel en dan even knuffelen. Leonie knuffelt ontzettend graag en dat vind ik uiteraard niet erg! Ik geniet van die momentjes!”

Speelhoek

We krijgen ook een kijkje in de woonkamer, daar heeft Sofie een aparte speelhoek gemaakt voor Leonie. Er staat een leuke glijbaan van Jupiduu die ze gewonnen heeft op Instagram!! Het blauwe krukje/stoeltje van gethoeked heeft Sofie ook gewonnen. Bofkont! Het keukentje van Micki was een verjaardagscadeau voor Leonie haar eerste verjaardag. Het staat leuk, ook binnen de rest van hun interieur. Sofie vindt het heel belangrijk dat alles bij elkaar past!

Opbergzakken

Sofie kan niet goed tegen te veel rommel en spullen moeten in haar ogen niet alleen maar leuk zijn, maar óók mooi! En ja, tuurlijk heeft ze ook veel plastic en ‘lelijk’ speelgoed. Baby’s spelen nu eenmaal graag met zo kleurrijk mogelijk speelgoed terwijl haar voorkeur gaat naar houten speelgoed.

Tip van Sofie: verstop speelgoed dat je niet zo graag ziet, maar waar wel mee gespeeld wordt in toffe opbergzakken!

Ook shoppen?

Leuke items gezien en benieuwd waar Sofie dit vandaan heeft? Check de shopping list hieronder:

Dank je wel we in jullie stijlvolle babykamer mochten binnenkijken! Nog niet genoeg van deze mooie foto’s? Volg Sofie en Leonie dan op Instagram. Echt een aanrader!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een gave kamer, aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife