Fashion Friday: Saar & Suus

Fashion Friday met deze keer een kledingmerk wat voornamelijk in het Oosten van het land bekend is… Saar & Suus is het eigen label van kledingketen Tuunte. Voor mij eerlijk gezegd geheel onbekend, maar daarom vind ik deze rubriek ook zo fijn. Zo kom ik steeds weer iets nieuws tegen.

Saar & Suus

Saar & Suus heeft veel streepjes en daarmee is mijn interesse gewekt. I like streepjes! Natuurlijk bestaat de voorjaarscollectie niet alleen maar  uit streepjes. Verder veel zachte kleurtjes, maar ook on trend met leuke patches op diverse kleding.

I like streepjes!

Voorjaarscollectie

Maten en prijs

De kleding van Saar & Suus is te verkrijgen vanaf maat 116-164 en shop je in 1 van de 38 winkels van Tuunte. T-shirts zijn vanaf €14,95 verkrijgbaar en een jurkje kost zo’n € 25,-. Zoals ik al zei, hier in het Zuiden van het land heb ik nog nooit een Tuunte winkel gezien, maar je kun natuurlijk ook gewoon online bestellen.

Liefs Mathilde

Ps: hoeveel kleding met streepjes ligt er bij jullie in de kasten?

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Wat een leuke kleding. Dit soort kleding dragen mijn twee nichtjes ook! Heel mooi… voor mijn zoon liggen er maar 3 shirtjes met strepen in de kast. Leuk stukje 😆

    1. Hoi Frank,

      Thanks voor je berichtje! Aaaah, je hebt je nog in kunnen houden dus wat je zoon betreft ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife