Fashion Friday! Zomercollectie B.Nosy

De voorjaar- en zomercollecties vliegen je nu al om de oren dus vandaar dat ik deze tijdelijke rubriek ‘Fashion Friday’ in het leven geroepen heb. De komende 6 weken iedere vrijdag een blog online met items uit de nieuwe collecties van verschillende merken, kun je vast ideetjes opdoen :). 

B.Nosy

Met dit kledingmerk wil ik de garderobe van de kids wel summerproof maken! Sporty, leuke details, stoer, maar op zijn tijd ook girly met glitter en lange jurken(lange rokken en jurken worden echt dé zomertrend voor meiden).

B.Nosy heeft geen H&M prijzen, maar zeker betaalbaar! Mocht je het toch aan de dure kant vinden. Je hoeft niet de hele collectie te kopen. 1 uitblinker in de kast is ook leuk! En dan combineer je het gewoon weer met een vestje of legging van b.v. de H&M of Zeeman.

Collectie Girls

Collectie Boys

En al wat leuks gezien? Voor meer items uit de collectie, check de website van B.Nosy

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife