Smile! Foto’s op Forex bestellen

Forex, ken jij het? Tot vorige week ik ook niet hoor…….  Als ik aan foto’s afdrukken denk dan is dat vaak toch in de categorie canvas, hout of aluminium.  Er is tegenwoordig zoveel aanbod van wanddecoratie en alles is leuk. Maar goed, Forex kende ik dus niet en had er ook totaal geen beeld bij.  Totdat ik van de Fotofabriek 2 foto’s mocht afdrukken op Forex. Ik ben wel echt een fotoliefhebber dus dit leuke aanbod kon ik niet afslaan. Leuk om ook eens niet voor de ‘always safe’ canvas keuze te gaan maar een keer iets nieuws te proberen qua materiaal.

Forex

Ja wat is nou eigenlijk? Het omschrijft zich het beste als een stevige kunststofplaat. Juist vanwege het materiaal kunnen er strakke lijnen uitgesneden worden, maar ook gave figuren zoals een zeshoek, ster, raket of wolkje. Met name die laatste figuren zijn natuurlijk super leuk op de kinderkamer.

Foto’s kiezen

Tja, en dan kom je bij het moeilijkste onderdeel…..welke 2 foto’s ga ik kiezen? Omdat ik las dat Forex hele mooie heldere kleuren kan afbeelden dacht ik er goed aan te doen om 2 leuke zomerfoto’s te kiezen. Alvast een beetje de zomer in huis halen kan geen kwaad 😉

Ik geloof dat ik 2 dagen later de foto’s al in huis had! Het materiaal is echt heel licht, maar stevig. Ik ben even zoekende geweest waar in huis precies de foto’s een plekje moesten gaan krijgen……Inmiddels ben ik er al achter dat het ook heel leuk is om ze gewoon op tafel of op een kastje te zetten zonder een lijst o.i.d. eromheen. 

De grote foto (20×30) van Julie &James staat nu nog gezellig op tafel omdat die qua kleur zo lekker matcht met de bos bloemen. Als de bloemen het opgegeven hebben gaat de foto naar opa en oma, mogen zij hem een mooi plekje geven. De kleinere zeshoek (doorsnee 20 cm) past heel leuk bij lijstjes die al op Julie haar kamer hangen. Die foto vind ik nog steeds super.

Zo’n heerlijk zomers koppie, mijn meisje. 

Wat beeld bij al mijn geklets is ook wel fijn niet….. Nou , kijk maar eens wat ik besteld heb dan 🙂

 

Nog een keer bestellen?

Ja!! Ik ben zeker enthousiast, anders zou ik het ook niet met jullie delen. Leuk om een aantal verschillende formaten te bestellen en ergens leuk weg te zetten.  Als het je ook wat lijkt om eens een foto op Forex af te drukken, klik dan hier.  Ben de beroerdste natuurlijk niet om de link te delen met jullie ;).

Wat is jouw favo materiaal om een foto op af te drukken?

Liefs Mathilde

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  • Dewi
  • 3 februari 2017
  Beantwoorden

  Leuk! Ik ken het niet, maar de vormen zijn grappig. Een keer wat anders X

  1. Hi Dewi,

   Ja, echt leuk spul! Ga ik zeker nog een keer gebruik van maken :).

   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife