Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Binnenkijker: babykamer Riff

Binnenkijker: babykamer Riff

Terwijl ik deze binnenkijker maak is Inge hoogzwanger van haar 3e zoontje.  Ook Brooklyn (6jr) en Dane (2jr) kunnen niet wachten op een kleine broertje. Inge telt de dagen af en neemt regelmatig een kijkje in het mooie kamertje dat klaar gemaakt is voor baby boy number 3.  

Kijken jullie weer mee?

Stijl:Monochrome and a touch of ocher

De kamer is voornamelijk gestyled met monochrome (zwart-wit) accesoires. Monochrome zie je erg veel tegenwoordig. Ik vind het daarom wel extra leuk dat Inge er ook nog het kleuraccent oker aan toegevoegd heeft. Toch net weer even anders. Oh ja, ze heeft ook een kleine zwak voor 'pandaberen'.

Inge: "Ik hou er van om te rommelen/freubelen/stylen in de kinderkamers en in en om het huis..  Ik vind het daarom dan ook belangrijk dat de kamers en net even anders uitzien als de doorsnee kinderkamers, want doorsnee dat ben ik zelf ook niet 😉"
En of hier al alles klaar staat...

En of hier al alles klaar staat...

Bedtime

Het bedje staat al helemaal klaar! Hoe leuk is dat hoeslaken trouwens! 

Yes! I am sleeping. No! you can't take a peek

Commode

binnenkijker babykamer

Dat je met de 'standaard' babykamermeubelen veel meer kan, laat Inge zien. Ze heeft de greepjes vervangen voor leren lusjes. Dit geeft een stoer en 'eigen' effect. 

Daarnaast gebruikt ze ook wasi-tape om de kamer nog meer een eigen look te geven. Het mooie van wasi-tape is, dat als je het zat bent, het er ook gewoon weer af kan halen. 

Boven de commode hangen 2 draadmanden met een touch of oker. En een lichtbox.... wie heeft em niet tegenwoordig. Erg leuk gedaan in ieder geval!

binnenkijker babykamer

Fijne hoekjes

Volgens mij staat deze stoel bij iedere mama wel op de wish list, de rocking chair van Eames!  Verder staat dit kamertje vol  met leuke prints, accessoires en de eerste pakjes voor baby boy number 3 hangen ook al klaar. 

Shopping details

Mocht je willen weten waar bepaalde items uit dit kamertje vandaan komen, onderstaand de shopping list!

 • De meubeltjes komen van babypark en heb ik wat stoerder gemaakt met de leren handgrepen van Depot 74 evenals de lichtbox

 • Het driehoek dekentje en muurstickers zijn van carlijnQ, evenals het bomen kruippakje aan de ladder

 • Het gave voedings kussen is van Isi en kocht ik bij de kinderwinkel  'Klein Beginnen' in R'dam evenals het panda koffertje, panda poster, streep pakje van Claesens en de fijne bodylotion van Naif

 • De fijne rockingchair van Charles en Ray Eames ontbreekt ook bij Inge niet

 • De verschoonkussenhoes is van Witlof for kids.

 • De sleeping swaddle in het bedje is van hello.bird.store

 • De vrolijke kaartjes, posters en stippen slinger komen onder andere van 3especial (de webshop van Inge zelf!) en Mevrouw Aardbei

 • Het zachte pandabeer kussen is van Little Superhero

 • Het rode hartje rammelaar op de commode heeft een speciale waarde omdat hij nog van mij is geweest
   

Heel erg bedankt dat we mochten binnenkijken Inge. Lang leve social media..... Ik begrijp dat Riff 3 dagen geleden geboren is. Gefeliciteerd! Wat fijn dat hij inmiddels kennis heeft mogen maken met het kamertje wat je met zoveel liefde voor hem klaar hebt gemaakt.
Geniet van deze bijzondere periode  met jullie zoon en broertje!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een gave kamer, aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

 

 

 

Foto-overzicht #2016bestnine

Foto-overzicht #2016bestnine

Kerst 2016, wat was je gezellig!

Kerst 2016, wat was je gezellig!