Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Binnenkijker: babykamer Suus

Binnenkijker: babykamer Suus

Vandaag mogen we binnenkijken bij Karin. Karin is 28 jaar en mama van baby Suus.

Dit kamertje heeft hele rustige uitstraling met lieve accessoires. De kleuren taupe en mint heeft Karin gekozen omdat deze mooi aansluiten bij de landelijke inrichting die zij in huis al hebben.

Ook dit keer geen spiksplinternieuw kamertje en geef ze eens ongelijk... Het oogt nog als nieuw! Het kamertje kochten ze net als de schommelstoel tweedehands. Het kamertje is trouwens van Kidsmill (type Malmo). In de schommelstoel ligt een leuk hartjeskussen van Primark. 

Accesoires

De accessoires voor deze kamer zijn voornamelijk budget proof geshopt. De wissellijsten zijn van Ikea (RIBBA).

Karin vertelt: "De kaarten die erin zitten, zijn van Wibra. Daar kocht ik één lijst met 2 'waslijntjes', waaraan de kaarten hingen. De kaarten heb ik eruit gehaald en in de wissellijst van Ikea gedaan. Omdat de kaarten kleiner waren, heb ik restjes behang op de achtergrond geplakt."

Op het wandplankje staat een bordje 'I am sleeping' en een houten ladeblokje, beide afkomstig van de Wibra. De roze gehaakte slippertjes zijn een cadeautje van het buurmeisje. Het boekje van 'Ollie' kreeg Karin vorig jaar in de shopper van de Negenmaandenbeurs.

Vakantieherinneringen

Het schaapje op het wandplankje boven de commode kocht Karin tijdens een vakantie op Texel. Net als het hartje met de tekst 'zo voelt geluk' wat aan de hartjeskapstok (Action) hangt. Leuk om wat vakantieherinneringen in het kamertje te hebben!

De Baby's Only muziekmobiel is favoriet! Net als de knuffels (Happy Horse) van Suus, ze heeft een witte en een mintgroene a.k.a. 'Meneer en Mevrouw Konijn'. 

Mama's Meisje

Karin heeft een eigen blog en schrijft dagelijks over haar ervaringen als mama van Suus, maar ook over haar personal favorites op het gebied van Beauty, Food en Shoppen. Leuk als je ook eens een kijkje neemt op haar blog Mama's Meisje.

Karin bedankt dat we in het kamertje van Suus mochten kijken. Wat een fijn rustig kamertje heb je voor je kleine meisje!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een leuk kamertje waar we mogen binnenkijken aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

 

Me-Time: Alleen thuis, wat een feest!

Me-Time: Alleen thuis, wat een feest!

De Kindercoach: Mijn kind is druk en vervelend..

De Kindercoach: Mijn kind is druk en vervelend..