Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

Β 

Β 

Binnenkijker: jongenskamer nautisch

Binnenkijker: jongenskamer nautisch

Ahoy! Als je vanuit je slaapkamer zicht hebt op een vuurtoren, ook wel bekend als 'de lange Jaap', dan kan het haast niet anders dat je slaapkamer een nautisch thema krijgt!

Thema Nautisch

Zoals de intro al aangeeft heet Xander vanuit zijn slaapkamer zicht op de vuurtoren. Ik snap wel dat dat voor inspiratie gezorgd heeft! Inge, de moeder van Xander heeft echt mooie klassiesieke items gebruikt om de kamer te stijlen en dat behang, echt wauw!

Details

Genoeg inspiratie opgedaan en benieuwd naar de gebruikte kleuren en items in deze stere kamer? Dat vertellen we je nu: De kleur op de muur is van Flexa: Full Indigo en het mooie behang komt van Eijffinger uit de collectie Atlantic.  De letterbanner is te verkrijgen bij Xenos en de landkaarten aan de muur zijn een DIY-projectje. Xander zijn kledingkast komt va Bopita. De touwlamp is speciaal gemaakt door Scheepstuigerij de Schieman uit Den Helder. Uniek exemplaar dus! 

Bedankt dat we in deze mooie jongenskamer mochten binnenkijken Inge en Xander!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een gave kamer, aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

Julie en kerstkoor Rennevoirt

Julie en kerstkoor Rennevoirt

Lizzy bakt: Kerstboomcakejes

Lizzy bakt: Kerstboomcakejes