Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Binnenkijker: peuterkamer Julot

Binnenkijker: peuterkamer Julot

Julot kreeg een nieuwe peuterkamer op zolder, inclusief echte bedstee en hangstoel! Haar papa en mama hebben bij dit project hulp gekregen van het tv-programma 'eigen huis & tuin'. Als je nu eens benieuwd bent hoe zo'n klusproject van een tv-programma uitpakt in real life, kijk dan vooral even verder.....

De betreffende aflevering is inmiddels al weer even geleden, maar de kamer is nog steeds erg leuk! Als je het leuk vindt kun je op de pagina van 'eigen huis & tuin' nog even terug kijken naar de betreffende aflevering én hoe ze project 'van rommelkamer naar peuterkamer' aangepakt hebben.

Door het tv-programma éigen huis & tuin' werd van de rommelkamer een leuke peuterkamer gemaakt. Hier de rommelkamer én het plan voor de nieuwe kamer. (bron foto:www.eigenhuisentuin.nl)

Peuterkamer Julot

Nou, eens kijken of ze bovenstaand plan hebben kunnen uitwerken..... Vast wel! Kijk mee in de nieuwe peuterkamer van Julot.

Shopping details

  • Dekbed is van SNURK Beddengoed. 
  • De berenkop is een lamp. Gemaakt door eigen huis en tuin.
  • Kussens hertje en konijntjes van de Xenos.
  • De bollenslinger (lampenketting) is van Sissy boy.
  • De hangstoel,  het schapenkleedje en de gekleurde honeycombs zij van Loods5.
  • Het ronde kleed onder de hangstoel is van Naco.
  • Het bankje is van Ikea.
Dank je wel voor het meedoen met de binnenkijker Tess! Leuk om eens te zien hoe zo'n woonprogrammaproject nu in het echt uitpakt.

Zouden jullie wel eens mee willen doen aan een woonprogramma op tv en voor een metamorfose 'alles' uit handen durven geven? 

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een leuk kamertje waar we mogen binnenkijken aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

Fashion Friday! Zomercollectie B.Nosy

Fashion Friday! Zomercollectie B.Nosy

Welke sport kies je voor je kind?

Welke sport kies je voor je kind?