Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Mamabloggersdag 2017: Hop on + vele winacties!

Mamabloggersdag 2017: Hop on + vele winacties!

Welkom als je net vanaf de blog van Poldermama naar Coffee & Kids gehopt bent, maar ook welkom als je begonnen bent op mijn blog en nieuwsgierig bent naar wat de mamabloggersdag is...

Wat is een bloghop + winacties

Even een korte uitleg,want ook voor mij was het nieuw. De mamabloggersdag is een bloghop georganiseerd door Kidzblogger.nl.  Een bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval mamablogs uit Nederland en Belgié. Je hopt als het ware van de ene naar de andere blog. Iedere blog verwijst weer door naar de volgende blog en zo maak je een rondje. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele bloghop volbracht! Om de bloghop nog wat extra's mee te geven kun je bij iedere blog meedoen aan een winactie (waarde tussen de €15,- €27,50). Door gezellig mee te hoppen maak je én kans een aantal leuke nieuwe blogs te ontdekken én maak je kans op een leuke prijzen!

Coffee & Kids + winactie

Super leuk als je nu via de bloghop op Coffee & Kids terecht gekomen. Ken je mij niet, geen probleem ;). Ik vertel natuurlijk graag even wat je op Coffee & Kids tegenkomt. Natuurlijk hoop ik dat je na deze bloghop vaker een kijkje komt nemen.

Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar).  Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!  

www.coffeeandkids.nl is mijn persoonlijke lifestyle blog vol met herkenbare en eerlijke ervaringen over het mama zijn, peuterpraat en kleuterdrama's. Ik houd je op de hoogte van de nieuwste collecties kidsfashion en (mama)musthaves. Vind jij het ook zo leuk om binnen te kijken in de mooiste kinderkamers?  Is een DIY of een lekker (kidsproof) recept wel aan jou besteedt? En wil je weten waar je moet zijn voor kidsproof lunchrooms of een leuke kidsproof activiteit? Lees dan gezellig op Coffee and Kids mee!

Winactie Minth Amsterdam

Voor deze bloghop stelt Minth Amsterdam een longsleeve shirt (vrije keuze) t.w.v. €17,95 ter beschikking! Quotes op shirts blijven hip en ook vind je er leuke prints. Maten zijn beschikbaar vanaf maat 56 tot 104.

minthamsterdam

Hoe maak je kans?

Laat in de reacties onder de blog een reactie achter welk shirtje je graag zou willen winnen en in welke maat. Ook zou ik het natuurlijk extra leuk vinden wanneer je Coffee & Kids dan ook even op facebook volgt en onder de post van de bloghop even laat weten dat je meedoet( geen must, wel lief).

Hoppen maar!

Eerst even een bedankje aan Iris van Poldermama.nl, die een hopverwijzing naar mijn blog heeft gedaan. Bij Poldermama is natuurlijk ook genoeg te vinden over het moederschap, maar óók over gezond eten en duurzaam en groen leven. Net even een andere touch dus. #interesting!

Dan is het nu toch wel echt tijd om te hoppen naar de volgende blog. Stiekem wel leuk denk ik dat ik je niet doorstuur naar een standaard mamablog, maar naar een blog meer gericht op beauty and lifestyle. Ik vind dat zelf ook altijd erg leuke thema's om over te lezen. Je bent tenslotte meer dan mama alleen, toch? Helemaal aan de mamapraat ontkomen doe je niet want Jamey van Beauty Unboxing is zwanger en over de helft! Veel plezier op haar blog (die er overigens heel mooi uitziet) en wie weet wat daar weer voor leuks te winnen valt! 

Was dit je eerste bezoek aan aan Coffee & Kids dan hoop ik dat je het leuk vond om op deze manier even kennis te maken met Coffee & Kids. Hope to see you back! En voor de lieve leuke lezers die vaker hier te vinden zijn, check out al die andere blogs daar zit vast ook nog wat leuks tussen!

Liefs Mathilde

Ps. de winnaar van de winactie zal zondag 17 september bekend gemaakt worden op de Facebookpagina van Coffee & Kids. Ik zal de winnaar in contact brengen met Minth Amsterdam voor keuze van het shirt en het verzendadres. 

New York in drie dagen!

New York in drie dagen!

New York City Baby! Wat staat er op mijn must-see lijstje

New York City Baby! Wat staat er op mijn must-see lijstje