Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Date Night & Drinks  

Date Night & Drinks  

Je kunt het niet ontkennen, je hebt het af en toe gewoon nodig… Date Night & Drinks. Danwel met vrienden, dan wel met je lief.  Schakel je oppas in en gaan!

Wat wij sowieso toch wel 1 keer in de 2 weken proberen te doen, is koken voor onszelf als de kinderen al op bed liggen. Wat een rust aan tafel! Dan heb je dan weer eens een gesprek over hoe je dag was in plaats van kijken hoe we etenstijd doorkomen zonder omgevallen glazen water, strijdt om hoeveel er gegeten moet worden en welke kleur het toetjesbakje heeft. Echt een aanrader om dit regelmatig te doen! 

Uit!

Maar soms wil je ook gewoon de deur uit, even ergens een drankje doen en hapje eten. Ik moet zeggen nu ik een groepsapp in het leven geroepen heb met mijn 5 oppasmeiden (5?! Ja, vijf!) gaat het vinden van een oppas vrij soepel.  Ik roep een datum en er is altijd wel iemand die (last minute) kan. Zo fijn! Zo zijn we laatst gewoon even een wijntje gaan drinken bij de Riddershoeve, gewoon bij ons in het dorp.  Staat bekend als goed restaurant, maar daar ben je dus ook gewoon welkom als je alleen even een drankje wil doen. En nee, voor een wijntje hoef je niet perse de deur uit, maar ik kan je zeggen dat hij toch net even wat lekkerder smaakt als het voor je ingeschonken wordt ;). 

Ik kan nu ook al uitkijken naar het voorjaar, maar eigenlijk vooral de zomer! Reken maar dat we dan weer richting Arbie's Beachhouse gaan. Gewoon een ‘strandtent’ in Berkel-Enschot, wie had dat gedacht haha. Als je daar op het terras zit met de zon op je bol, zicht op het water en een koud drankje in je hand…., dan zit je goed. Mét kinderen kun je hier trouwens ook heel goed terecht! 

Het seizoen is bijna weer geopend...!!

Het seizoen is bijna weer geopend...!!

Drinks & Dinner in Berkel-Enschot

We hebben natuurlijk het stadscentrum én Oisterwijk ‘dichtbij’ voor leuke restaurants, maar ik vind het soms ook heel fijn dat we ook ons avondje uit ook gewoon in ons eigen dorp kunnen verwezenlijken. Lekker op de fiets en binnen 5 minuten weer thuis, heerlijk toch!  We hebben zelfs onze trouwreceptie op 5 minuten van huis gegeven, bij Boerderij Denissen. Deze prachtige boerderij was daar gewoon perfect voor. Boerderij Denissen is er niet alleen voor trouwen. Zij hebben ook een eetcafé. Hoe leuk is het dat we nu ook af en toe daar nog een hapje eten of een drankje doen. Geeft toch iets speciaals…. 

Gaan jullie vaak er even op uit voor een drankje, hapje of een filmpje? 

Liefs Mathilde

Paracetamolintoxicatie: James at 1,5 pakje paracetamol leeg!

Paracetamolintoxicatie: James at 1,5 pakje paracetamol leeg!

Fashion Friday: KOOTD James

Fashion Friday: KOOTD James