Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Charlotte bijna één jaar! Hoe snel kan een jaar gaan...

Charlotte bijna één jaar! Hoe snel kan een jaar gaan...

Super leuk dat ik weer een blog mag schrijven bij Coffee and Kids! Weer genoeg meegemaakt, druk gehad met van alles en nog wat. Maar wat mij het meeste bezig houdt deze maand is dat het zo snel gaat, als het om Charlotte gaat. Bij je eerste kind, vind je dat het allemaal snel gaat.... maar gaandeweg er meer kinderen komen lijkt alles nog sneller te gaan. En elke keer neem ik mezelf voor, om NOG meer te genieten. 

Time flies

Wat er in een klein jaartje wel niet kan gebeuren. Toen ik zwanger was van Charlotte had ik een 9 maanden boekje bijgehouden. Zo leuk om daar nu in te lezen. Dat je je afvraagt hoe ze eruit zal zien, hoe ze zal ruiken, hoe ze zal zijn... En zo plan je haar 1ste verjaardag. Het uitzoeken van de taart, een uitnodiging maken, cadeautjes verzinnen noem het maar op. In dat kleine jaartje waarin veel is gebeurd. Ze bleek een enorm lieve rustige baby te zijn. Een meisje dat ook enorm van zich kan laten horen, kan laten merken wanneer ze iets niet wilt. Die huilt wanneer ze honger heeft. Maar die ook tevreden kan zijn met iets kleins, zoals een speeltje of een aai over haar bolletje. Aan de andere kant is ze een hydrofiele doeken verslindstertje. Ja, ze is een spuugertje. Ik ken dat niet, haar broertjes hebben dit beiden niet gehad. Wat ben ik toch blij met zo veel hydrofiele doeken, en ik heb er inmiddels echt heel veel ;-).

Instagram vondsten

Over hydrofiele doeken gesproken, ik ben een hele leuke mama tegen gekomen op Instagram: Petra. Zij is mama van 4 kindjes: Anne-Lotte, Emma-Sophie, Mees & Florian. Tijdens haar zwangerschap van baby Florian kwam ze erachter dat er niet 1 site is waar mooie swaddle blankets (hydrofiele doeken) te koop zijn. Zo is haar idee ontstaan om een webshop te beginnen. Echt prachtige spullen verkoopt ze daar, waaronder ook het merk CamCam Kopenhagen. Oh, wat vind ik dat een prachtig merk! Petra verkoop nog meer merken zoals:Trixie baby, MORI baby, Annabel Kern, Modern Burlap, CamCam Kopenhagen & Fine little Day. Petra heeft op haar instagram account een wedstrijd georganiseerd,  je eigen swaddle ontwerpen. De drie mensen met de meeste likes onder hun ontwerp, winnen. Zij winnen dan uiteraard hun eigen ontwerp op een hydrofiel, en deze wordt in productie genomen, het wordt dus ook verkocht( de winnaar krijgt 10% van de omzet). Wauw, zeker de moeite waard om een poging te wagen toch :-). Door deze wedstrijd wil Petra haar eigen private label oprichten swaddle.nl . Erg leuk om deze mama van 4 en onderneemster te volgen!

Een hydrofiel was en is in mijn dagelijks bezigheid als het om Charlotte gaat onmisbaar!! Al is het spugen een heel stuk minder geworden, toch gebruik ik de hydrofiele doeken nog dagelijks.

Bijten, knisperen, sabbelen

Charlotte tut graag, stopt (net als de meeste babys) alles in haar mondje. Alleen wil ze geen speentje meer. Prima, geen probleem! Zo kwam ik nog een toffe mama tegen op instagram (oh wat is instagram toch leuk), Gemma. Zij is van tuttel.enzo en maakt bijtringen met van die knisper oortjes eraan. Super ideaal voor Charlotte. Ze speelt en sabbelt er graag op.

Zo ben je dus bijna bij het moment dat je baby officieel geen baby meer is.. 1 jaar wordt ze. Ik ga nog even door met brainstormen over de taart, de uitnodiging, de cadeautjes etc.. zucht, wat gaat het toch snel ♥

Liefs Danique

life_of_mama_nique

Verhuizen van stad naar dorp, family-proof wonen!

Verhuizen van stad naar dorp, family-proof wonen!

Party on! De Tom-Du zomercollectie is een feestje!

Party on! De Tom-Du zomercollectie is een feestje!