Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Fashion Friday: mijn fashion crush, de A-lijn rok!

Fashion Friday: mijn fashion crush, de A-lijn rok!

Soms zie je iets hangen en dan denk je, jaaaa dat wil ik, dat vind ik gaaf!! Tegelijkertijd voel je je ook onzeker over het feit of het wel leuk zal staan. In het geval van mijn huidige fashioncrush vroeg ik me weken af of het niet te wijdt zal zijn, word ik er met mijn korte pootjes niet nog kleiner van, kan ik het ook met platte schoenen aan, mijn kont lijkt 2 x zo groot.... 

A-lijn rok, fashioncrush

Maar dan kom ik weer die rok tegen, pas hem weer eens en weer denk ik, tof! En als ik weken later weer de WEfashion binnen loop en de rok nog steeds leuk vind..... dan moest ik maar eens naar mezelf luisteren en niet 'bang' zijn voor wat anderen misschien wel vinden. I like, so I buy!

Ik heb verschillende A-lijn rokken gezien. Mijn 'crush' begon bij de Sissy Boy, maar ik heb uiteindelijk mijn rok en het streepjesshirt bij de WeFashion geshopt.

Nu doorpakken, gekocht is ook dragen! 

OOTD

Ok, there I go..... De zon schijnt dus snel naar buiten voor wat #ootd foto's. Ik heb wel wat van de lengte af moeten halen. 3-kwart werkt gewoon niet heel goed met mijn lengte. Ik wil de rok dragen met sneakers en met een (slee)hak. Het mooist vind ik wel met hak, maar dat is gewoon niet altijd handig. Onderstaand hoe de rok staat, kijk je mee?

 

Reacties

Inmiddels heb ik mijn nieuwe outfit een aantal keer aangehad en de reacties zijn leuk!! Zo zie je maar weer dat als je zelf iets draagt waar je blij van wordt, je omgeving het vaak ook leuk vindt. 

Twijfelen jullie ook wel eens over een aankoop. Dat je het wel heel leuk vindt, maar niet zeker bent of het ook echt wel iets voor jou is...?

Liefs Mathilde

PS: met dank aan mijn schoonmoeder, die de rok toch in lengte wel wat in heeft moeten nemen én mijn lieve Julie, die de foto's maakte (ja, echt) :).

Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!

Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!

Random Questions TAG: Ik vertel!

Random Questions TAG: Ik vertel!