Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Fashion Friday! De zomercollectie van Tumble 'N Dry

Fashion Friday! De zomercollectie van Tumble 'N Dry

Het is weer tijd voor een Fashion Friday! Vorige week hadden we een zomerse shoot, dat brengt de stemming er wel in kan ik je zeggen. Deze week wil ik jullie een deel van de zomercollectie van Tumble 'N Dry laten zien.

Tumble 'n Dry

Dit merk staat eigenlijk altijd garant voor  stoere, frisse, comfortabele en fashion voor actieve, coole kids.  De maten lopen van maat 56 t/m 176 en het prijskaartje van de meest items valt nog in de categorie betaalbaar. Ik laat mijn favoriete items zien!

Baby

Omdat ik bij baby's geen genoeg kan krijgen van zachte kleurtjes..... En boxpakjes en zachte broekjes blijven gewoon een must de eerste maanden.

Girls

Hoe fijn zijn de korte jumpsuits met leuke printjes?! En dat felle geel? Wat een top kleur!

Boys

Alles voor James zo, HOP, in zijn kast! Stoere shirts en broekjes en een fijn vest, that's all we need.... ;)

Tumble 'N Dry Brand Stores

Half februari opende dit leuke merk in Haarlem alweer haar 7e winkel in Nederland! Je kunt de kleding natuurlijk al op veel plaatsen shoppen, maar in een brand store van Tumble 'N Dry krijg je echt het DNA van dit frisse merk mee. Je vindt hier de meest uitgebreide collecties en de winkel is echt kidsproof. Er zijn chill corners voor de 'grote' en speelhuisjes voor de kleinste kids.

Niet alleen online shoppen, maar ook een keer een brand store bezoeken? Check dan Haarlem, Breda, Amstelveen, Amersfoort of Maastricht eens! Houd je van een koopje? In Bataviastad en Rosada vind je ook nog 2 outlet shops!

Hebben jullie de eerste voorjaarsitems alweer in de kast hangen of zijn jullie daar nog lang niet mee bezig?

Liefs Mathilde

De Kindercoach: Mijn kind is druk en vervelend..

De Kindercoach: Mijn kind is druk en vervelend..

HALLO kleuterpubertijd...

HALLO kleuterpubertijd...