Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Hoera Julie 7 jaar! Terugblik op jouw geboorte...

Hoera Julie 7 jaar! Terugblik op jouw geboorte...

Mama's jullie weten wel hoe dat gaat he, die avond vooraf aan de verjaardag van je kind.... Je leest het bevallingsverhaal nog eens na, kijkt nog eens naar die eerste foto's en phoe wat was die buik groot! The useal emo-mama-momenten, dit is er één van ;).

Mama worden

Vorig jaar schreef ik een gedicht voor mijn Julie, het meisje dat mij mama maakte. Gisterenavond was ik door wat oude foto's aan het scrollen en wat aan het lezen in mijn bevallingsverhaal. Nou ja, 'mijn verhaal'. Misschien wel uniek te noemen, Kevin heeft het destijds voor mij opgeschreven. Omdat je niet alles helemaal helder opslaat is het stiekem toch wel fijn en mooi als je partner dat wil doen.

Potsiedikkie zeg, ik ging even flink over tijd, ruim 2 weken maar liefst! Die laatste weken wachtend op ons meisje duurden lang! Ik weet het nog goed, de dag dat ik ingeleid zou worden (over mijn twee inleidingen kun je trouwens hier meer lezen). We werden welkom geheten in het ziekenhuis met de tekst: Gefeliciteerd, vandaag worden jullie papa en mama. Nou, dat feest ging dus mooi niet door, want Julie zou Julie niet zijn (kan ik nu makkelijk zeggen) als ze lekker haar eigen plan trok. Er ging nog een nacht en dag overheen alvorens Julie mij mama maakte van het mooiste meisje ever! 3 oktober 2010 uitgerekend, 18 oktober 2010, 16:59 daar was je dan! 

Ik heb wat oude foto's opgezocht en neem jullie kort mee in het moment dat ik mama geworden ben van Julie.

Tekst gaat verder onder de foto's

Zeven jaar!

Mijn mooie meisje, 7 jaar!

Lieve Julie, wat ben ik trots op jou! Je bent gewoon alweer 7 jaar en een super mooie meid aan het worden. Ik ben zo benieuwd naar hoe je groter groeit. 

Vandaag gezellig een dagje weg met zijn viertjes en vanavond afsluiten bij je favoriete restaurantje, Happy Italy. Vrijdag staat er een gezellig kinderfeest voor je in de planning en zaterdag mag je je verjaardag nog eens vieren met vrienden en familie! Wat een feestweek wordt dat!

Liefs Mamathilde

Mijn favoriete koffie-momentjes van de dag

Mijn favoriete koffie-momentjes van de dag

Kinderhoek in de woonkamer: 5 leuke tips + inspiratie

Kinderhoek in de woonkamer: 5 leuke tips + inspiratie