Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Koffie en Room

Koffie en Room

De AaBe Fabriek bracht iets moois: in het rijtje van de Lidl, Jumbo, bakker, groenteboer en Kruidvat vind je sinds een klein jaar ook de hippe lunchroom, Koffie en Room!

De open keuken en industriële inrichting spreken erg aan. Ze maken hier heerlijke cappuccino’s en er wordt aan de kids gedacht. Een kindercappuccino, no problemo. Er staat zo’n te gek vintage lessenaartje waar je kindje lekker kan kleuren of lezen. Maar de grootste plus is denk ik toch wel dat je voor ‘een glimlach’ een lekkere boterham voor je kleintje krijgt. Super toch!

kinderhoekje

kinderhoekje

De eigenaren, Esther en Driss, hebben veel aandacht besteed aan de producten waar zij mee werken. Naast vers desembrood kun je er ook een bakje yoghurt bestellen met toppings zoals vers fruit, noten, muesli. Healthy en heerlijk! Sinds kort staan er ook prachtige en overheerlijke taarten van Eatonomy op het menu. De taarten en gebakjes van Eatonomy zijn GLUTENVRIJ BIO en zónder geraffineerde SUIKERS.

Oh, en heb je binnenkort een babyborrel of kinderfeestje? Dat kan ook bij Koffie en Room. Ik denk dat ik dat zelf ook maar even moet onthouden ;).

koffieenroom2.jpg

Locatie

Koffie en Room ligt niet in het centrum, maar zoals eerder vermeld kun je deze lunchroom vinden in het nieuwe winkelcentrum van de AaBe-fabriek. Je kunt hier juist gezellig terecht als je een keer geen zin hebt om het stadscentrum in te gaan. Bijkomend voordeel, boodschappen doen kan ook meteen. Win-win 😉

Kortom, aanrader!

Als je het nog niet kent, ga zeker eens kijken. Ken je Koffie en Room al wel? Benieuwd naar jullie mening.

Liefs Mathilde

                   KIDSPROOF by Coffee and Kids

  • Kindercappuccino: ja  
  • Kindermenu( boterhammetje/tostie e.d.): ja, boterhammen zelfs gratis!
  • Ruimte voor je kinderwagen: ja
  • Speelgoed: ja, leuk speelhoekje
  • Speeltuin: nee
  • Verschoningsruimtenee (nog niet)
Ik heb een huilbaby...

Ik heb een huilbaby...

DIY Tipi-Tent

DIY Tipi-Tent