Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Kraamcadeau jongen, 5 shoptips

Kraamcadeau jongen, 5 shoptips

Tijd om me weer te verdiepen in de kraamkado's! Remember dat ik op pad ging met een meisjescadeau én een jongenscadeau? Ik was team blue.....  (Je kunt het hier nog even teruglezen) Tijdens een geslaagde Gender Reveal Party hebben wij onze tanden gezet in een overheerlijke blauwe Bossche bol. 

We zijn dus in blijde verwachting van een stoer klein neefje! Ondertussen is de kleine man lekker aan het groeien en is mijn lieve schone zusjes aanbelandt in haar zwangerschapsverlof. Toch wel tijd om me maar weer eens te verdiepen in de categorie 'kraamcadeaus'.

Kraamcadeau jongen, 5 shoptips

Je komt zo veel leuks tegen, maar ja je kado moet natuurlijk wel in de smaak vallen bij de aanstaande papa en mama.  Eerder deelde ik al een blog over kraamkado's met de naam of letter. Volgens mij is dit nog steeds wel erg in trek. Je maakt een kado gewoon heel snel persoonlijk door en de naam van de newborn op te zetten én aanstaande papa en mama zijn natuurlijk apetrots op de naam van hun kleintje.

Voor ieder budget is wel een leuk kraamkado te vinden en ik heb weer een aantal favorieten op een rij gezet. Dit keer wel iets meer met de focus op ons stoere neefje. Al kun je vaak de kraamkado's ook in een meisjesvariant vinden op de betreffende website. 

Waar shop je?

1. Urban Dutch, één van mijn favo online shops om te slagen voor een leuk kado. Zij hebben in iedere prijscategorie wel iets leuks, vaak met de mogelijkheid het te personaliseren. Ik selecteerde onderstaande items.

  • Hippe Beanie, onmisbaar voor een hipster baby(€29,95)
  • rugzak met naam, handig voor een oppasdagje. Bestaat de luiertas nog? Voor boys is een rugzak net zo stoer toch? (€18.95)
  • Banner, omdat iedere newborn boy toch een superheld is?! (€12,95)

2. Mini en Madam, Onlangs  mocht ik kennis maken met deze mooie online shop! De boodschap: Omdat elk geluksmomentje telt! Met de 2 kraamcadeaus die ik selecteerde komt dat mooi overeen. Een boek om de mooie momenten van het eerste jaar in vast te leggen én de altijd favoriete originele Mijlpaalkaarten. Erg leuk om foto's mee te maken en eigenlijk wel een musthave voor iedere mama.

  • Eerste jaar, een boek vol lieve letters (€22,95)
  • Milestone baby photo cards, over the moon (€16,95)

3. Shoesme, mijn favo schoenenwinkel denkt ook aan kindjes die nog geen schoenen aan kunnen. Ze hebben erg leuke pakketje samengesteld die je zo als kraamkado kan geven. Hoe schattig als je het voetafdrukje van je newborn gelijk kunt vastleggen! En natuurlijk zit er ook een informatief boekje bij over kindervoetjes en wanneer je nu die eerste schoentjes kunt gaan aanschaffen(over mijlpalen gesproken). Dan hebben ze ook nog een leuk pakket  met schattige sokjes en een leuke romper. Daar zit je eigenlijk altijd wel goed mee!

  • Mijn eerste voetafdruk (€24,95)
  • Kraamcadeau romper (29,95)

4. Minth Amsterdam, weer zo'n online shop die alles kan personaliseren voor je. Dat begint natuurlijk bij shirts, rompers etc. et naam of quotes, maar ook deze schattige armbandjes. De naamarmbandjes zijn ook nog steeds erg veel te zien om de pols van trotse mama's dus reken maar dat de newborn mama deze met liefde zal dragen!

  • armbandjes (€7,95)

 

5. Little Things! Ben je in Arnhem, loop hier binnen! Wat een heerlijke winkel met alleen maar mooie dingen. Gelukkig zijn ze ook online te vinden en hebben ze zelfs een categorie Kraamcadeaus voor je klaar staan. Vink je budget aan en je selecteert binnen no time de leukste spulletjes.  Ik kan het personaliseren toch nog niet helemaal loslaten en ga voor de leuke punnikwoorden. Je kunt bestellen en zelf personaliseren met naam of quote en ook zelf nog de kleur kiezen.

  • Punnikwoord custommade (vanaf € ,95) 

Wat gaan wij kado geven?

Zo... Dan is het nu voor ons nog een paar weekjes geduld hebben. Ik hoop dat ons neefje zich netjes meldt als wij weer terug zijn van vakantie. Nu eerst maar eens werk gaan maken van een een leuk kraamcadeau! Ik heb natuurlijk al wel een idee en of dat hier tussen zit.... wie weet wie weet?  Schone zus in kwestie leest ook mee dus ik kan dit nog  niet met jullie delen. Uiteraard zal ik het laten zien als we het gegeven hebben ;).

Wat is het laatste kraamcadeau dat jij gegeven hebt? 

Liefs Mathilde

Mijpaal: Afscheid Kinderdagverblijf

Mijpaal: Afscheid Kinderdagverblijf

Lizzy bakt: chocolate cake (Zweedse Kladdkaka)

Lizzy bakt: chocolate cake (Zweedse Kladdkaka)