Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Mama gaat alleen!

Mama gaat alleen!

Ja, je leest het goed, mama gaat alleen.

Alleen het vliegtuig in zonder man en kinderen, hoe relaxed vluchtje zal dat wel niet worden... Daar zorgt natuurlijk vooral het onderdeel 'zonder kinderen' voor, want een weekje vakantie met manlief alleen ben ik ook wel voor te porren hoor ;).

Maar ik zat zo eens te denken, normaal gesproken check ik toch weer even de tips voor: reizen met kinderen, vliegen met kinderen, inpaklijstjes etc. en nu? Nu helemaal niks! Ik hoef me alleen maar druk te maken over mijn eigen handbagage. Of dat koffertje nu wel of niet past volgens de regels van Easyjet. Serieus, je mag nog geen handtas extra meenemen dus dat wordt toch wel even een uitdaging.

Bovenstaand hoef ik me dit keer dus geen zorgen over te maken!

Genève

Ik ga samen met mijn zusje, mijn broer bezoeken (helemaal alleen ben ik dus ook weer niet ;) ). Philip woont nu een maand of 5 in de mooie stad Genève. Super leuk om hem weer te zien enook meteen kans op een citytrip die ik anders niet zo snel gemaakt zou hebben. Je gaat toch eerder naar Londen, Barcalona, Berlijn, Parijs, dat soort steden. Maar na het zien van foto's en Philips verhalen heb ik er super veel zin in. Citytrip + family visit, here we come! 

Inpakken maar

Ik moest in ieder geval schoenen meenemen waar we ook een stukje trail mee kunnen lopen en ik heb me voorgenomen dat een rondje hardlopen niet mag ontbreken daar dus mijn sportschoenen gaan ook mee! Gelukkig heb ik net bericht gekregen dat de weersvoorspellingen voor ons weekendje Genève zeer gunstig zijn dus ik kan mijn dikke kleding thuis laten en verder 'luchtig' pakken.  Verder hoop ik dat ik mijn camera nog in mijn koffertje erbij krijg zodat ik mooie foto's kan maken.

Inpakken just for me.....heerlijk!

Inpakken just for me.....heerlijk!

Nou, dan ben ik dus snel klaar als ik alleen voor mezelf hoef in te pakken. Wat een wereld van verschil zeg haha.

Daar ga ik!

Dat ik er veel zin in heb, hoef ik denk ik niet nog een keer te zeggen. Een heel weekend me-time, whiehoeeee. Het lijkt me echt heerlijk om een paar dagen niet overal aan te hoeven denken, wat de kindjes betreft dan. Uiteraard zal ik ze missen, maar 3 dagen zijn ook zo weer om en dan hop weer lekker naar huis. Ik ga zeg maar op verkenning, de volgende visit komen Kevin en de kindjes ook gezellig mee!

Aan de lieve papa die thuis blijft met de 2 liefste draakjes, succes! Al weet ik dat ook jij je echt wel redttijdens een weekendje met die twee. Samen leuke dingen doen zonder dat ik zeg dat iets niet kan of dat ze andere schoenen aanmoeten.....

Als ik terug ben zal ik jullie zeker het moois laten zien dat Genève te bieden heeft! Voor nu......Bye bye, zwaai zwaai!

Liefs Mathilde

Ps: Wie van de mama's gaat ook vaker een weekendje weg zonder man en kinderen? Of zou het jou juist helemaal niet trekken? Ben benieuwd naar jullie mening, laat je een berichtje achter in de comments?
Kinderkamer Julie

Kinderkamer Julie

Verjaardagstaart: de ingrediënten!

Verjaardagstaart: de ingrediënten!