Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Mama to the max: mama's kunnen wel ziek zijn

Mama to the max: mama's kunnen wel ziek zijn

Wij mama’s hebben wel genoeg tijd om de kids naar school te brengen, naar zwemlessen en andere sportclubjes te racen, traktaties te maken, speeldates van je kroost te coördineren,En verder vergeten gymtassen weer nabrengen, koffiedates met andere mama’s houden, werkgevers enkele dagen in de week tevreden houden, wasjes draaien en strijk ontwijken, leesmoeder zijn, boodschappen doen, eten op tafel zetten, manlief een kopje koffie brengen op zijn thuiswerkdag of een biertje als hij vrijdag thuis komt, weeeeekend, je weet wel. Ehm, vergeet ik nog dingen…. ongetwijfeld, maar dat zijn gewoon de dingen die wij doen als mama

Speeldates:”Met zijn drieën???…..(nee, nee, neeeeee)….

ja, is goed hoor, tuurlijk. Géén probleem”

MAMA IS ‘ZIEK’

Half augustus waren we heerlijk aan het genieten van onze zomervakantie in Zuid- Frankrijk. Ik merkte al aan wat signalen dat het niet helemaal lekker zat ‘in mijn rug’ dus ik hield me rustig. Mama, ga je mee van de glijbaan? Nee, jongen mama kan niet mee…. Dat kleine mannetje roept nog steeds af en toe dat ik niet van een glijbaan kan omdat ik pijn in mijn rug heb. Anyway, ik houd me rustig, maar toch is daar opeens dat moment dat ik die kenmerkende pijn voel. Die zenuwpijn die ik maar al te goed ken. Als ik diezelfde dag na een autoritje van een uur uit de auto probeer te komen, weet ik het zeker….mijn hernia is back in town.

Hoe deze blog verder gaat kun je lezen op Mama to the Max, klik  hier!

Mama to the max!

Ik behoor tot het bloggersteam van Mama to the MAX, een van de grootste online mamacommunity's in Nederland. Maandelijks schrijf ik hiervoor een blog. Deze blog is eerder verschenen op www.mamatothemax.nl. 

Liefs Mathilde

Meet Danique! Coffee lover en mama van 3!

Meet Danique! Coffee lover en mama van 3!

Shoppen tijdens de SALE, 5 tips!

Shoppen tijdens de SALE, 5 tips!