Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Me-Time: Alleen thuis, wat een feest!

Me-Time: Alleen thuis, wat een feest!

Afgelopen weekend was er me-time! Een logeerpartij van de kinderen en een man die een druk voetbalweekend gepland had..... Ik was home alone van zaterdagmiddag half 1 tot zondag half 1! Wat zal ik toch eens allemaal gaan doen?  Ik loop er altijd een beetje tegenaan dat ik van alles in mijn hoofd haal te gaan doen wat ik niet kan doen als de kinderen thuis zijn. Helaas is dat dan zoveel dat ik niet kan kiezen en dan eindig in 'niks doen'..... Ach, stiekem kan dat ook wel eens heel lekker zijn.

de houtloods

Nadat ik de kinderen had weggebracht naar hun nichtjes heb ik mijn schoonmoeder opgehaald voor haar verlate verjaardagslunch bij 'De Houtloods'. We hebben heerlijk geluncht en daarna nog even een shoprondje door Tilburg gedaan. Toch weer voor de kindjes iets gekocht, maar ook voor mezelf! In de nieuwe 'home' afdeling van de H&M vond ik eindelijk een fatsoenlijke badjas. Een mooi wafelstofje in mijn favoriete kleur..... pastel groen :). Rond half 6 waren we uitgeshopt en heb ik mijn  schoonmoeder weer thuis afgezet. En toen was het tijd voor mijn Home Alone avondje, heerlijk!

Wat had ik me voorgenomen?

  • Een uur lang douchen, maskertje, scrubben, crempjes 
  • Een lekkere maaltijdsalade eten met een wijntje on the side
  • Mijn kleding uitzoeken en kast ordenen
  • Eindeloos bezig zijn met bloggen
  • 4 uur lang Pretty Little Liars kijken
  • Sporten

Wat is er van gekomen?

Ik reed naar huis en had ontzettende zin in een milkshake van de Mac! Oeps, stond ik ineens in de Mac-Drive, dan ook maar een hamburgertje erbij. Thuis gekomen trof ik 1 grote chaos aan.... De nieuwe wasmachine was zaterdagochtend geleverd (Met dank aan BCC, die wél hun belofte nakomen van 'de volgende dag geleverd' t.o.v. een van hun concurrenten) en een eerste was moet gedraaid worden.  

Eerst dan maar even 4 dagen vuile was uit sorteren. Pffff, 4 dagen niet wassen is echt geen aanrader...  Goed, wasmachine draait, tijd voor mijn hamburger.  Ik plof op de bank en heb eigenlijk geen puf om mijn laptop te openen. Hij blijft maar eens een avondje dicht! TV aan en zappen maar, ondertussen via Instagram Live even gekletst met een paar volgers van Coffee and Kids. Heel leuk. Ik ben denk ik 1 keer op gestaan voor een glaasje Hugo en wat chipjes en that's it........ so far mijn plannen om van alles te gaan doen, maar vervolgens op helemaal niks uit te komen.

Kevin was zaterdagavond pas thuis toen ik al sliep en moest zondag al weer 'vroeg' weg voor de voetbal. Ik draaide me nog eens lekker om. Terwijl ik me omdraaide dacht ik nog heeeel even aan mijn sportidee van een dag eerder....helaas, nu MOET ik de uitslaapkans pakken die ik krijg (hoe uitslapen er normaal gesproken aan toe gaat, kun je lezen in mijn laatste blog voor Mama to the Max). Ik blijf lekker liggen! Die rust in huis, heerlijk!

coffeeandkids.jpg

Ik sta later op mijn gemakje op, maak een groene smoothie als ontbijt en geniet van mijn cappuccino. De nieuwste muziek van Ed Sheeran staat op en de zon warmt door de ramen heen mijn rug. Nog steeds, die rust.... Ik moet niks, niemand moet iets van mij, behalve de hond dan. Maar even naar buiten zonder ruzie wie van de kinderen er mee mag etc. is ook geen straf.  Ik wissel nog even een wasje, doe een snelle opruimronde en dan is het einde van mijn Home Alone time alweer in zicht. 

Om haf 1 staat mijn schoonzusje voor de deur en gaan we samen naar Saranne in Oisterwijk (aanrader) voor koffie en een bijkletsmomentje. Kevin haalt na de voetbal de kindjes op. Bij thuiskomst zie ik 2 blije kindjes en krijg ik een knuffel. Na een dagje niks doen zijn die knuffels zo fijn! En ondanks dat er van de helft van mijn plannen niks is gekomen, heb ik genoten. Alleen thuis, wat een feest!

Wanneer was jou laatste me-time momentje?

Liefs Mathilde

Winnaar Shoesme rugzak bekend!

Winnaar Shoesme rugzak bekend!

Binnenkijker: babykamer Suus

Binnenkijker: babykamer Suus