Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Meet Danique! Coffee lover en mama van 3!

Meet Danique! Coffee lover en mama van 3!

Tatatataaaaaa, mag ik jullie voorstellen........ Danique! Deze coffee lover en mama van 3 knappe kids leerde ik kennen via Instagram. Haar liefde voor koffie, fotograferen, haar 3 kinderen en bloggen over het herkenbare #momlife maakte dat we met elkaar aan de praat raakten. En dit is wat er van al dat geklets gekomen is:

Danique zal met enige regelmaat ook blogs gaan posten op Coffee and Kids!  In haar eerste blog zal Danique zich voorstellen aan jullie en daarna.....It's up to her, laat je verrassen ;)

Meet Danique & her family

Hallo, ik ben Danique. Ik ben 30 jaar en ben getrouwd met Ardjan. Samen hebben we 3 kindjes. Floris van 5 jaar (okt 2011) Hugo van 3,5 (maart 2013) en Charlotte van 9 maanden (maart 2016). Ik ben een bewuste thuis-blijf-mama. Toen Hugo een half jaartje oud was heb ik ontslag genomen. Het leek me altijd al geweldig om bij de kinderen te mogen zijn. En toen kreeg ik die kans van Ardjan. Ik heb er tot nu toe geen seconde spijt van gehad. 

En natuurlijk zijn er momenten of dagen dat ik behang te kort kom thuis, dat ik zou willen dat ik s'morgens de deur achter me dicht kon trekken en dan einde middag weer thuis kon komen. Ergens zou het ook niet goed zijn als ik dat niet zou hebben, deze momentjes maken de fijne momentjes juist weer fijn. Daarvoor doe ik het. En gelukkig zijn de fijne momentjes meer aanwezig dan de niet fijne momentjes!!

Tijd voor mezelf heb ik ook. Op maandag avond volg ik yoga lessen bij yoga voor mama. Heerlijk even ontspannen en nergens aan hoeven denken.  Als Hugo naar de peuterspeelzaal is 2 ochtenden in de week kan ik ook in huis mijn ding doen. Charlotte slaapt dan lekker en ik kan op mijn gemakje genieten van een kopje koffie. Of zonder gestoord te worden opruimen/schoonmaken. Ik hou ook enorm van knutselen en verven. Ik kan wel van mezelf zeggen dat ik creatief ben. Verder ga ik regelmatig met vriendinnen iets doen, of met Ardjan. We hebben een oppas dus dan kunnen we even weg saampjes. Filmpje of uiteten doen we dan graag. 

Bedankt Mathilde dat ik voor jou en Coffee and Kids mag schrijven. Ik doe het graag. Hopelijk vinden jullie het allemaal leuk om zo nu en dan iets te lezen van mij, hoe het mij af gaat met 3 kids en niet werken.

liefs, Danique

life_of_mama_nique

 

Hoe overleef je 'Blue Monday'?

Hoe overleef je 'Blue Monday'?

Mama to the max: mama's kunnen wel ziek zijn

Mama to the max: mama's kunnen wel ziek zijn