Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Meet Fientje! Mama, BossBabe en Sport Lover

Meet Fientje! Mama, BossBabe en Sport Lover

Drums please!! Mag ik jullie voorstellen aan....... Fientje!  Een power mama eerste klas, een Boss Babe met gevoel voor (interieur) styling en gek op sporten én genieten. Hoe combineert zij toch het runnen van een business met haar gezin?!

Fientje zal met enige regelmaat ook blogs gaan posten op Coffee and Kids!  Vandaag stelt zich voor en krijg je vast een voorproefje op wat komen gaat!

Lieve Fientje, welkom bij Coffee and Kids, we are so proud to have you on board!

Meet Fientje!

Fientje – Ondernemer bij Studiofien, mama van Jim, Juultje en Pepijn*, woont samen met Pieter-Jan.

Vaak vragen mensen hoe ik het allemaal doe, eerlijk… ik heb geen idee. Ik krijg geregeld te horen; Hoe hou je alle ballen omhoog? Hoe combineer je het mama zijn met een eigen bedrijf? Doe eens rustig aan, straks val je nog een keer om of heb je nog tijd over op een dag om te eten? Eigenlijk is het antwoord heel simpel, zo ben ik gewoon. Ik ben Fientje.

Trotse mama van Jim (bijna 8), Juultje (5 jaar) en Pepijn* ons stralende sterretje aan de hemel (28-03-2017). Ik ben ondernemer, al weer 4 jaar, baas en directeur of cooler gezegd bossbabe bij StudioFien. Een meisje in een mannenwereld vol hout. Ik ben druk, eerlijk, eigenwijs en koppig, maar ook weer te lief. Ik sport me kapot, bijna iedere dag, omdat wij vrouwen er als mama ook nog goed uit willen zien. Mijn hoofd staat geen seconde stil en mijn dagen lopen altijd anders dan gepland.

De komende tijd ga ik jullie meenemen in de wereld van ondernemen, mijn leven in de wereld van styling, wonen en interieur, mijn huishouden dat altijd een beetje anders loopt dan gepland, mijn mooie samengestelde gezin, de perikelen van alle dag en het verwerken van het verlies van onze zoon.

Liefs Fientje

De Kindercoach: waarom wiebelen kinderen?

De Kindercoach: waarom wiebelen kinderen?

Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!

Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!