Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Coffee and Kids is on a break!

Coffee and Kids is on a break!

De koffers zijn ingepakt, veelal met zomerse items en de zonnebrand staat klaar. Tijdens deze vakantie heb ik mij voorgenomen ook echt even niet bezig zijn met social media en mijn laptop, maar te genieten van onze family vacation. Coffee and Kids is on a break! 

Vakantie = Offline

Ik heb er al eens eerder een blog over geschreven, die telefoon is veel te vaak in mijn handen... Deze vakantie ga ik dus echt even helemaal uit.... Is dat slecht voor mijn blog? Ga ik ineens minder Instagramvolgers hebben? We zullen zien. Belangrijker is dat ik even 200% aandacht ga hebben voor onze family vacation. Genieten in de Spaanse zon samen met mijn gezin én Opa, Oma, schone zussen, zwagers en lieve nichtjes. Heerlijk!

Natuurlijk vind ik het ook wel gewoon erg leuk van alles te delen, dus misschien wat kleine updates via Instastories en volg je dat niet..... Na de vakantie ga ik zeker een leuke fotoblog delen met jullie, want mijn camera thuis laten dat kan ik zeker niet.

Off we go!

Terwijl de meeste van jullie zich nog even omdraaien in bed, rijden wij nu richting het vliegveld om te boarden richting Zuid-Spanje. De kindjes zijn super enthousiast dat ze met het vliegtuig mogen. Lang leve de aangepaste regels van Ryan Air dat er bij de handbage nu los van een koffertje ook een rugzak/handtas mee mag, scheelt zo veel!

Dus lieve lezers, ik zeg fijne vakantie en tot volgende week!

Liefs Mathilde

Disclaimer: blog welke online komen gedurende mijn vakantie zijn vooraf ingepland. Mijn laptop is echt thuis gebleven ;)

Keuzestress, welke basisschool kies je? 

Keuzestress, welke basisschool kies je? 

Shoptip H&M: UV werende kleding, babyproof!

Shoptip H&M: UV werende kleding, babyproof!