Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Oproep: Kidsproof Coffee hotspots gezocht

Oproep: Kidsproof Coffee hotspots gezocht

I need your help!  

Coffee and Kids ben ik gestart om naast de persoonlijke blogs die ik deel en leuke dingen zoals binnenkijkers, kidsdashion, DIY etc., ook om leuke kidsproof hotspots te delen. En dan wel de 'hippe' plekjes waar je van een heerlijke cappuccino (of wijntje ;-) ) kan genieten en dan gewoon je kids mee mag nemen.  Waar plek is voor je kinderwagen, waar een leuk kinderhoekje is, waar er op de kaart ook aan de kleintjes wordt gedacht.  Ik doe dit voor jullie, maar ook graag mét jullie!

1 cappuccino en een kinder-cappuccino graag  #myfavoriteorder
Lunchroom Nieuwland, still love it!

Lunchroom Nieuwland, still love it!

Er is meer dan Tilburg

Ik heb nog wat leuke plekjes op het oog in omgeving Tilburg, maar zou het ook zo leuk vinden om de regio wat te vergroten. Dat kan ik echter niet alleen....... Jep, mijn week bestaat helaas ook maar uit 7 dagen.  Daarvan werk ik er ook nog 'gewoon' 3 en de overige dagen race ik naar het schoolplein, haal ik boodschappen of sta ik in een zwembadkantine.  Het her en der koffie drinken schiet er dus de laatste tijd een beetje bij in. En ik geloof dat ik jullie niet bepaald inspireer met de kidscorner en cappuccino van de zwembadkantine.....

kidslunch.jpg
Oftewel......... Jij, ja jij: mama die nog wel lekker de tijd heeft/neemt/maakt om met haar kinderwagen erop uit te gaan of met de kids aan de hand.  Waar ga jij naar toe, wat is jouw kidsproof hotspot?! I wanna know en die andere mama's vast ook!

Mail naar Coffee and Kids

Jouw favo kidsproof Coffee hotspot hier in de picture, mail me mathilde@coffeeandkids.nl. We maken er dan samen een leuke #kidsproofhotspot-blog van :).

Bron:pinterest

Ben heel benieuwd in wat voor leuke hippe zaakjes jullie van je cappuccino of verse munt thee genieten. 

Liefs Mathilde

Shoppen tijdens de SALE, 5 tips!

Shoppen tijdens de SALE, 5 tips!

Photo diary: Hello January - Goodbye December

Photo diary: Hello January - Goodbye December