Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Tilly goes 34!

Tilly goes 34!

Oooh my, weer een jaar erbij....  Ik dacht dit jaar geen goot feest. 34 is zo'n nietszeggend nummer, het feest bewaren we wel voor de 35. Maar ineens had ik daar toch een heel verjaardagsweekend. Vandaag op de blog, Tilly goes 34!

B-Day #1, dinner at home with my friends

Geen groot feest voor mijn 34e verjaardag, maar helemaal voorbij laten gaan kan ik dan toch ook niet.  Ik nodigde mijn lieve vriendinnen uit voor een gezellig etentje bij mij thuis. Als ik dan een aantal dames uitnodig voor een etentje kan ik niet zomaar de tafel dekken en klaar. Nee, ik denk dan meteen in thema's, hoe ga ik het aankleden, hoe maak ik het gezellig etc.  Ik shopte wat accessoires die leuk aansluiten bij een etentje in de tuin. Nog wat fresh flowers op tafel and ready I am! 

Ik maakte een simpel voorafje, om vervolgens lekker asperges te eten. Voor het dessert dacht ik, dat moet ik niet te moeilijk maken..... Ik bestelde 2 heerlijke taarten bij Zoete Moed, vooral de citroen cheesecake was erg lekker! 

Goodiebag

Bij de Xenos zag ik leuke tasjes en alleen omdat ik de tasjes zo leuk vond dacht ik, doe eens gek: bij een kinderverjaardag gaan we ook nooit met lege handen naar huis dus nu ook niet. Ik maakte een leuke goodybag voor de lieverds :). 

 
20170605_170121_resized.jpg
 

Dames, ik heb genoten!  You are the best, thanks!

B-Day #2, family-time

Jeetje, waar ik eerder een kado om uit te pakken verwachte fluisterde Kevin me een paar weken geleden al in dat we een weekendje weg zouden gaan.  Super leuk om een weekendje family-time kado te krijgen. We combineerden een bezoek aan Phantasialand met een dagje Keulen. 

Keulen

Ik was eerder al eens in Keulen geweest, maar dat was met een kerstmarkt. Nu kon je de stad echt goed zien! Ik denk dat ik nog wel eens terug zal gaan naar Keulen. Er is genoeg te shoppen, al hebben we dat nu wel overgeslagen omdat dat nu eenmaal niet zo'n succes is met 2 kinderen. We hebben natuurlijk even de Dom bezocht, terrasjes gepakt langs de oever van de Rijn. Dit vond ik echt een leuke plek. Veel terrassen, veel gras én waterpret. Vooral Julie en James waren daar blij mee. Vanaf de terrassen loop je zo de Altstad in, gekleurde huisjes, smalle straatjes. Als afsluiter hebben we lekker ergens Italiaans gegeten, heerlijk!

Phantasialand

Én dan stond ons nog een dagje Phantasialand te wachten! Maar niet voordat ik liefdevol ben toegezongen door mijn moppies. Het koste wel wat moeite om op onze familiekamer te doen alsof ik nog sliep en de 'voorbereidingen' totaaaaal niet in de gaten had...... such a SURPRISE ;).

Off we go to Phantasialand! Ik als jarige had vrije toegang, goede deal is dat! We hadden super weer, James was gelukkig net 1 meter waardoor we best veel attracties samen konden doen, schminken valt altijd in de smaak en ik denk dat we 2 achtbaanfans erbij hebben nu. 

B-Day  #3 Sushi time

Na een hele dag pretpark en Julie en James in 'coma' op bed gelegd te hebben, hebben we nog even afsluiter gehad van een gezellig verjaardagsweekend.

Sushi, prosecco en de bank, ik zeg heerlijke combi!
sushipoint

Waar ik dus van te voren dacht, ik hoef mijn verjaardag niet echt te vieren heb ik me nu een heel weekend jarig gevoeld! En dat was stiekem toch wel heel erg leuk. Bedankt ook voor alle leuke berichtjes op Facebook en Instagram. Nu op naar het volgende feestje, volgende week wordt James 4 jaar!

En jij, vier jij je verjaardag graag of sla je het liever over?

Liefs Mathilde

Sparen voor je kinderen? Doe jij dat?

Sparen voor je kinderen? Doe jij dat?

Thank you Mama to the Max!

Thank you Mama to the Max!