Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Vakantie!!! Annecy here we come!

Vakantie!!! Annecy here we come!

Het is me gelukt! Als deze blog online komt zit ik met mijn bips op een wiebelig plastic stoeltje voor op het terras van onze stacaravan. Detail..... in mijn hand houd ik een heerlijk glaasje wijn en ik geniet. Dat genieten zijn we de komende 2 weken nog volle bak van plan! 

Eenmaal uitgepakt en geïnstalleerd bij onze stacaravan ben ik alle inpakstress vergeten, lijken die ruzietjes van de kinderen op de achterbank ook in de categorie 'ze hebben het best goed gedaan he schat' te vallen en sijpelt mijn werkmail en to do ook langzaam naar de achtergrond. We hebben vakantie!

Zin in vakantie!

Ik heb er zin in. Zin in 2 weken lang geen klokkijken, geen school of werktijden, doen wat ons uitkomt, lekker eten en drinken, zon(hoop ik) een prachtige omgeving in de Franse Alpen en dichtbij Genevé voor familiebezoek, te veel leuks en fijns om op te noemen.

We hebben een mooie kleinschalige camping, maar met alle voorzieningen, gevonden net voorbij het prachtige stadje Annecy aan het meer van Annecy. Ik was er vorig jaar mei een dagje en was gelijk verkocht aan het uitzicht en het gezellig Annecy. Dit jaar proef op de som met 'maar' 1 camping, i.p.v. doortrekken naar een volgende locatie. Dus gewoon lekker 2 weken zitten blijven waar we zitten.

annecy

Offline

Net als in de meivakantie ga ik mezelf niet verplicht voelen tot het 'moeten bijhouden' van Social Media en zal ook de blog even op een laag pitje staan.  Geloof me ik heb genoeg drafts klaar staan, maar ik ben nu eenmaal niet het type blogger dat 5 blogs in een avond kan schrijven en op die manier vooruit kan werken. Daarbij zijn de meeste van jullie ook lekker op vakantie of gezellige dagjes weg en zou het voor ons allemaal goed zijn om even bewust wat extra offline momenten te plannen. 

Ik wens jullie allemaal een heerlijke vakantie en ik ga heel hard mijn best doen om die eerste blog na de schoolvakantie te plaatsen op.......de vernieuwde website! (oef, die is nogal een stok achter de deur)

Liefs Mathilde

PS: tips voor de omgeving Annecy, zijn zeker nog welkom hoor! In die 2 weken dat we hier zitten spiek ik echt wel af en toe op de blog :).

Zomervibes en interieurkriebels

Zomervibes en interieurkriebels

Mijpaal: Afscheid Kinderdagverblijf

Mijpaal: Afscheid Kinderdagverblijf