Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Waarom je bij Mini & Madam wil shoppen

Waarom je bij Mini & Madam wil shoppen

Yes, Mini en Madam is online! Time flies en daarom is het belangrijk om mooie herinneringen te maken en mijlpalen vast te leggen. Mini en Madam speelt hier op in met de mooiste spulletjes. Ik ontving een pakketje als voorproefje, time for some unboxing.....

Mini en Madam

Ik zei het laatst nog...2x knipperen en mijn baby is een kleuter! Mini en Madam is een webshop die de mooiste musthaves, accessoires in huis heeft om kleine geluksmomentje te koesteren. Time flies en daarom is het belangrijk om mooie herinneringen te maken en mijlpalen vast te leggen, ook hiervoor kun je terecht bij Mini en Madam.

De webshop staat vol met unieke mooie producten die allemaal met liefde en oog voor detail gemaakt zijn. Als je hier iets besteld weet je dat je een product besteld waar een extra boodschap achter zit of waarmee jij je kind iets extra's mee kan geven, bijvoorbeeld zoiets als broodtrommelliefde. Wat een klein kaartje met een liefdevolle boodschap zoals, 'ik hou van jou' al niet te weeg kan brengen in de overblijftijd van je kleintje.

Bestellen is een feestje

Omdat Mini en Madam pas net online is ontving ik een pakketje als voorproefje. Verschillende mooie items met de nadruk op mijlpalen of juist herinneringen maken. Wat een feestje toen we het pakketje ontvingen, bijna zonde om alles open te maken.... Het is echt met liefde ingepakt! Bestel je dus iets als kado'tje dan zit je gelijk goed want het is prachtig ingepakt.

Maar ja, toch erg nieuwsgierig wat Mini en Madam ons allemaal opgestuurd heeft dus time for some unboxing.....

minienmadam.jpg

Wat zit er allemaal in?

IMG_20170617_135026.jpg

Brabbelboekje

Deze boekjes zijn ideaal om leuke uitspraken vast te leggen van je kids.

 

 

 #altijdsamen

 

 

broodtrommelliefde

Broodtrommelliefde

 

Kaartjes voor in de broodtrommel met liefdevolle, leuke, aanmoedigende teksten. Klein gebaar, groots effect

 

 

 

 #altijdsamen

verzinfabriek

De verzinfabriek

 

Deze leuke kaartjes zijn voorzien van mooie tekeningen welke staan voor een hoofdrol, bijrol, activiteit en plaats. Je kind kan hiermee zelf een verhaal verzinnen of je doet er een spel mee

#samendoen

onderjekussenkaartjes

Onder je kussen kaartjes

Wat waardeer jij aan je kind? Schrijf het op en leg het onder het kussen. Voor een gezond gevoel van eigenwaarde.

 

#samendoen

sleutelhanger mini en madam

Unieke sleutelhanger

deze sleutelhanger is uniek voor Mini en Madam. Het kleine maantje klik je eraf en gebruik je als name tag aan de rugzak en de grote gebruik je zelf als sleutelhanger en een lieve krabbel on the back van je kindje.

 

 

 

 

#altijdsamen

Handig om te weten

Bovenstaand is natuurlijk maar een voorproefje van al het leuks dat op de site te vinden is.  Wel fijn om te weten dat ondanks dat Mini en Madam pas net online is, alles wel tot in de puntjes geregeld is. Er wordt niet moeilijk gedaan over ruilen, bezorgen is 1-3 werkdagen(afh. NL/BE), je kunt veilig online betalen én het wordt super leuk ingepakt. Check hiervoor natuurlijk wel even de voorwaarden

openingsacties:

Verrassing! Een goodybag voor jou!

Dit is gewoon een webshop vol hebbedingen en leuke, mooi kado's. Ik ben enthousiast! Nu al zin om Julie en James zo'n leuk kaartje van Broodtrommelliefde mee te geven in hun lunchbox. Julie en ik zullen veel hebben aan 'kaartje onder je kussen'.

Ben jij ook enthousiast geworden over de mooie spulletje en wil je ook zo'n pakketje (1 x onder je kussen kaartjes, 1 x brabbelboekje, 1 x sleutelhanger) ontvangen? Dat kan!! 

Laat mij weten in een reactie onder deze blog wat jij het tofste item vindt en natuurlijk geef je pagina van Mini en Madam op Facebook even een like. Coffee and Kids volg je al toch? Ik laat maandag 26 juni weten wie de gelukkige is om een mooi pakketje te ontvangen

Lieve Magaly, veel succes met Mini en Madam. 'Omdat elk geluksmomenje telt!'

Liefs!!


Deze blog is tot stand gekomen middels een samenwerking.

5 x als je jongste gaat oefenen in de kleuterklas

5 x als je jongste gaat oefenen in de kleuterklas

Kidsproof: nachtwandeling Oerrr!

Kidsproof: nachtwandeling Oerrr!