Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

Β 

Β 

Winnaar Shoesme rugzak bekend!

Winnaar Shoesme rugzak bekend!

Winactie Shoesme Kinderschoenenwinkel

Afgelopen week hadden we een leuke winactie open op de blog in samenwerking met Shoesme. Zij hebben onlangs weer een nieuwe collectie van hun gave rugzakken in de winkels liggen.

Zowel voor meiden als jongens zijn er leuke nieuwe modellen! Ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat deze rugzakken van een goede kwaliteit zijn en ook bij dagelijks gebruik mooi blijven!

Wie heeft er gewonnen?

Ja ja we hebben een winnaar hoor!!

Super bedankt allereerst voor het meedoen aan deze winactie en jullie enthousiaste reacties, deel en tag acties! Super tof!

We hebben alle namen opgeschreven en James heeft een naam aangewezen! Vervolgens aan James wederom de eer om de winnaar bekend te maken. James blijkt een goed hulpje bij dit soort acties ;)

Gewonnen?

Ben jij de lucky one?! Dan wil ik je vragen om even nogmaals het gewenste model te mailen naar mathilde@coffeeandkids. Ik ga er dan voor zorgen dat de rugzak klaar gezet wordt in de Shoesme Kinderschoenenwinkel aan de Trouwlaan te Tilburg zodat je deze kunt ophalen wanneer je wilt. Showen jullie nog even hoe bij jullie zijn met jullie gewonnen prijs ;).

1 ding zeker jouw zoon is na het ophalen van zijn rugzak TO COOL FOR SCHOOL!

Nogmaals allemaal bedankt voor het meedoen en wie weet tot bij een volgende leuke actie of blog.

Liefs Mathilde

Fashion Friday: Bobbi Ravioli!

Fashion Friday: Bobbi Ravioli!

Me-Time: Alleen thuis, wat een feest!

Me-Time: Alleen thuis, wat een feest!