Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!

Zeeman 50 jaar: Internationale recordpoging Bellenblazen. Doe mee!

Zeeman viert haar 50e verjaardag! Zaterdag 3 juni 2017 om 14:00 uur organiseren alle Zeeman-filialen een internationale recordpoging bellenblazen!

Hoe?

Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over zeven landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koninkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met de ruim 1.280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Doe mee!

Zorg dat je kids erbij zijn. Hoe leuk als zij meegedaan hebben aan een internationale recordpoging! Om precies 14.00 uur zal de recordpoging beginnen, zorg dus dat je op tijd bent. Alle Zeeman-filialen zullen meedoen, dus ook die bij jou in de buurt. 

Trakteren, gratis bellenblaas

Natuurlijk is een een feest niet compleet zonder traktatie.... Wil je meedoen, maar geen bellenblaas in huis? Elk Zeeman-filiaal trakteert iedere klant in de periode van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas!! Snel halen dus.

Op de dag van de recordpoging zijn ook andere gave prijzen te winnen, zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgde cruise in de Carribean voor twee personen.

zeeman50jaar

Het wordt dus 1 groot feest bij de Zeeman-filialen!! #bethere #zeeman50years

Meet Fientje! Mama, BossBabe en Sport Lover

Meet Fientje! Mama, BossBabe en Sport Lover

Fashion Friday: mijn fashion crush, de A-lijn rok!

Fashion Friday: mijn fashion crush, de A-lijn rok!