Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Zomervibes en interieurkriebels

Zomervibes en interieurkriebels

Het is weer zomer, mijn favoriete seizoen. Ik hou van alles aan de zomer, de geur van de lucht als ik ‘s ochtends opsta, de lange avonden in de buitenlucht, terrasjes, tuinfeestjes, goede gesprekken in het zonnetje met een nog betere wijn erbij, slippers en blote voeten in het zand, muziek, water en vooral van de zon. Als de zon schijnt lijkt iedereen vrolijker te zijn, we lachen en we genieten. Alle vervelende dingen lijken opeens wat minder erg. Eigenlijk zou het altijd zomer moeten zijn.

Zomer Interieur

Met de zomer veranderd ook onze smaak in kleur en sfeer, ik doe hier zelf vrolijk aan mee en smijt de trendkleur van dit jaar ‘early dew’ op mijn muur. We vervangen bontjes en donkere accessoires voor vrolijke kleuren en maken van onze tuinen gezellige hotspots of look a like strandtenten.

Het heerlijke aan de zomer… alles mag dit jaar. Van knalkleuren tot steriel wit, van ananassen, flamengo’s, watermeloenen, opblaasbare donuts en pizzapunten tot mooie strakke lampionnen en moderne tuinstoelen. Je kunt nergens de fout in gaan.

Mijn stijl

Vaak wordt er aan mij gevraagd hoe mijn eigen huis eruit ziet. Ik hou van simpel, eenvoud, strak en stoer. Een interieur dat me rust geeft, aangezien ik zelf heel de dag op en neer spring. Ik ken mijn eigen weg in mijn chaos, maar heb mijn huis liever strak. Ik hou van wit, grijs, hout en metaal en weet deze materialen dan feilloos te combineren. Kleur laat ik zelf liever terug komen in accessoires zodat ik ze per seizoen kan veranderen en zo in no-time een andere look geef aan mijn basis interieur.

Vakantietip styling

Als ik op vakantie ga hou ik graag mijn vakantiegevoel vast. Mijn vakantietip voor jullie is dan ook: laat je inspireren door je vakantieland en ga thuis op zoek naar gave interieur items die je daar tegen komt, of neem iets kleins mee dat je in je bestaande interieur kunt verwerken. Zo kun je ook na de zomer nog een beetje genieten!

Welke interieurstijl hebben jullie thuis?

Liefs Fientje

Fashion Friday: Witte Sneakers Shoesme

Fashion Friday: Witte Sneakers Shoesme

Vakantie!!! Annecy here we come!

Vakantie!!! Annecy here we come!