Coffee and Kids! 

Voor je dagelijkse dosis #momlife

 

 

Zomercollectie Shoesme + Give Away!

Zomercollectie Shoesme + Give Away!

Ooooh jongens, kom maar door hoor met dat voorjaar! Er staan namelijk te veel leuke zomercollecties op ons te wachten. 1 van mijn favoriete merken heeft ook weer een collectie neergezet waarvan je spontaan zin in goed weer krijgt! Heerlijke kleuren, details waar over nagedacht is, kijk mee naar de nieuwe collectie rugzakken van Shoesme. Misschien nog leuker, we mogen een jongensrugzak van de nieuwe collectie weggeven!!! Check gelijk even hoe je meedoet aan de #giveaway.......

Rugzakken 

Vorig jaar bracht Shoesme al een hele toffe serie rugzakjes uit voor meisjes. Al snel volgde de vraag, hebben jullie ook jongensrugzakken? Goed nieuws, voor de nieuwe collectie is gedacht aan rugzakken voor meisjes én jongens! 

De jongens stelen de show met stoere kleuren en prints, kompassen, buttons én vrolijke smileys.

De meisjes mogen wederom shinen met metallic, maar ook zijn er nu hele zomerse canvas prints met gezellige pompoms en buttons als detail.

Shoesme heeft aan de binnenkant van de rugzakken handige elastieken zitten zodat je drinkbeker en banaan mooi op hun plek blijven.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat deze rugzakken van goede kwaliteit zijn. Jullie heeft vorig jaar een rugzak uit de metallic serie gehad en zelf met dagelijks gebruik ziet de rugzak er nog super uit. Het metallic blijft dus ook metallic. Wat we persoonlijk wel fijn vinden is het extra voorvakje, wat bij de jongensrugzakken op alle modellen zit en bij de meiden op de canvasserie.

Fotoshoot

Julie en James zijn een tijd terug al langs geweest bij Shoesme om de nieuwe zomercollectie op de foto te zetten! Ze hadden er weer flink plezier in. Na afloop zochten ze beide alvast hun favoriet uit voor deze zomer. James kan straks dus met zijn stoere grote jongens rugzak naar school! Al zijn het ook fijne rugzakken om mee te geven naar het KDV.

Give Away!

Vorig jaar zomer gaven we al een meidenrugzak weg bij Coffee and Kids en nu zijn de jongens aan de beurt!

Ben jij nog op zoek naar een leuke rugzak voor je zoontje?! Lees dan snel verder hoe je kans maakt op een jongensrugzak naar keuze!

Hoe maak je kans?

Ik ga het niet moeilijker maken dan het is!

  1. Like de facebookpagina van Coffee and Kids, klik hier.
  2. Like de facebookpagina van Shoesme Kinderschoenenwinkel, klik hier.
  3. Laat in een reactie onder deze blog even weten welke rugzak je graag zou willen ontvangen ( zie hier voor alle opties). That's all!

Ok.... Vooruit, we zouden het natuurlijk wel extra tof vinden als je deze #giveaway ook even promoot bij je andere 'mama friends', delen en taggen op social media mag ;).

Woensdag 8 maart maken we de winnaar bekend via de blog!

Succes!!!

Liefs Mathilde

Deze winactie is in samenwerking met Shoesme.
Minder vrouwen bevallen thuis. Waar ben jij bevallen?

Minder vrouwen bevallen thuis. Waar ben jij bevallen?

Even voorstellen: De Kindercoach!

Even voorstellen: De Kindercoach!