James 3 jaar!

Stop! Stop de tijd! Alle clichés zijn waar…..het gaat zo snel! Vandaag is mijn kleine mannetje alweer 3 jaar geworden. Gisterenavond zat ik alleen op de bank scrollend door de foto’s van baby James, vervolgens dreumes James, peuter James en dan….dan mag hij nu eigenlijk wel stoppen met groter worden van mij. Ik geniet zo van dit heerlijke knuffeltje. Het is een mama’s kindje (alle jongens toch) en zijn minutenlange knuffels, zijn kusjes ….ooohw hoe lang zullen die nog blijven?

Je merkt het al, babyfoto’s kijken is niet echt goed voor me hihi. Sentimenteel gedoe op de avond voor zijn verjaardag.  Maar aan de andere kant ben ik natuurlijk ook apetrots op hoe hij zich ontwikkelt, zelfstandig wordt, zindelijk is, een peutercrush heeft voor Stella en ja toch ook wel gewoon op wie hij is. Dat groter worden kunnen we niet tegen houden, gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

Kan hij niet altijd zo blijven?

Altijd zo lief

Altijd zo vrolijk

Altijd zo knap

Altijd zo boefig

Altijd zo stoer

Altijd zo grappig

Altijd zo ondernemend

Altijd zo mijn mannetje

~~~~~

Feest!

Vandaag verder een rustige dag want papa is er niet bij vandaag(business trip) dus hebben we vorige week al feest gevierd met James. Wat had hij er zin in en wat is hij verwend! Genoten van die smile op zijn gezicht en de gezelligheid met friends, family and kids. Mijn verjaardagsstress had wel even wat te lijden, maar allemaal goed gekomen ;). De reacties op de taart waren goed, dus binnenkort volgt er nog een receptenblogje over de fondanttaart. Voor de appeltaart gebruik ik trouwens altijd een recept uit de Allerhande, echt altijd goed!

Op naar de volgende verjaardag!

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife