Kinderkamer Julie

Vandaag binnenkijken op Julie haar kamer! Een echte meidenkamer, dat is zeker. Julie heeft deze kamer ‘gekregen’ voor haar 5e verjaardag. Inmiddels is de 6e verjaardag in zicht maar de kamer bevalt nog erg goed.

Het is eigenlijk bij toeval een Lief Lifestyle kamer geworden vanwege de meubels (bed, kledingkast, boekenkasje) maar we hebben het niet als set gekocht. Het zijn frisse witte meubels en dat matcht nu eenmaal fijn: ).

Als je haar kamer binnenkomt zie je eigenlijk meteen de bedstee staan. Ik vond dit zo’n tof bed en nog steeds! We kochten dit bed bij de Leen Bakker, maar volgens mij verkopen ze dit model niet meer. Julie heeft meestal 1 deur dicht, lekker knus om in te slapen. Als ik niet oplet omringt ze zichzelf met zoveel mogelijke accessoires op de plankjes

Doorkijkje door het raampje....kiekeboe! Doorkijkje door het raampje….kiekeboe! Op haar plankje: fotolijstje en haar nachtlampje, het peertje. Zo lief! Op haar plankje: fotolijstje en haar nachtlampje, het peertje. Zo lief! posters wisselen af en toe, nu hangt deze groene van de de Hema er en een free printable van 'Lieve Kaarten' te vinden op de kinderkamerstylist posters wisselen af en toe, nu hangt deze groene van de de Hema er en een free printable van ‘Lieve Kaarten’ te vinden op de kinderkamerstylist

Binnenin de bedstee zitten nog 2 plankje die je kunt gebruiken voor wat accessoires en een nachtlampje. Het bed is al erg groot dus het is wel fijn dat er niet perse ook nog een nachtkastje naast hoeft te staan.

Kledingkast

De kast hadden we al op de peuterkamer van Julie staan, ook deze is van Lief Lifestyle. Ik liep er tegenaan bij de Prenatal en het was eigenlijk een showmodel, maar hij zag er goed uit en de prijs was goed dus toch meegenomen.  Het is een ruime, tijdloze kast en ik verwacht dat ze hier nog wel wat jaartjes mee kan doen. Aan 1 kant van de kast hangt een kapstokje met de kledinghanger van ‘Red Hang Gang’ en haar balletpakje. Ze zit al eventjes niet meer op ballet, maar ik blijf dit leuk vinden dus laat het lekker hangen. Naast haar kast hangt nog een kapstokje met haar badjasje en wat andere spulletjes.

Het behangetje komt trouwens van de Karwei. Zwart-wit als tegenhanger van het pastel-groene muur aan de kant van haar bed.

Speelhoek

En dan nog de kant waar het speelgoed bewaard wordt en waar ze lekker tut met make-upjes. Het boekenkastje is wederom van….Lief Lifestyle en het bureautje komt van Marktplaats, wel even voorzien van een verfje. Haar kamer is aan deze kant vrij hoog dus in de hoek hangen nog een aantal honeycombs. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de pot met verf om het hout te schilderen nog steeds in de garage heb staan.

Ik ben nog steeds een beetje in twijfel of ik het moet schilderen. Ik heb de kleur oud-roze klaar staan…..laat me weten wat jij zou doen, wel of niet?

Waar ik ook nog steeds heel blij van word is de vrolijke ijsjesposter. Als Julie in haar bed ligt en ze kijkt door het raampje heen ziet ze deze precies hangen. Ik shopte de poster, het nachtlampje en kledinghanger trouwens bij de webshop www.littlethingz.be. Echt een hele leuke webshop met o.a. mooie kinderkameraccessoires. Ze pakken alles prachtig in, een feest om uit te pakken.

Dit was Julie haar kamertje, ben benieuwd wat jullie ervan vinden :). Ik heb inmiddels een aantal aanmeldingen van baby- en kinderkamers dus volgende maand sowieso een nieuwe binnenkijker! Meld je jouw stoere-lieve-romantische-strakke oftwel toffe baby- en/of kinderkamer ook aan? Vinden we leuk, stuur even een mail naar mathilde@coffeeandkids.nl.

Liefs Mathilde

Tags: , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife