Koffie en Room

De AaBe Fabriek bracht iets moois: in het rijtje van de Lidl, Jumbo, bakker, groenteboer en Kruidvat vind je sinds een klein jaar ook de hippe lunchroom, Koffie en Room!

De open keuken en industriële inrichting spreken erg aan. Ze maken hier heerlijke cappuccino’s en er wordt aan de kids gedacht. Een kindercappuccino, no problemo. Er staat zo’n te gek vintage lessenaartje waar je kindje lekker kan kleuren of lezen. Maar de grootste plus is denk ik toch wel dat je voor ‘een glimlach’ een lekkere boterham voor je kleintje krijgt. Super toch!

kinderhoekje kinderhoekje

De eigenaren, Esther en Driss, hebben veel aandacht besteed aan de producten waar zij mee werken. Naast vers desembrood kun je er ook een bakje yoghurt bestellen met toppings zoals vers fruit, noten, muesli. Healthy en heerlijk! Sinds kort staan er ook prachtige en overheerlijke taarten van Eatonomy op het menu. De taarten en gebakjes van Eatonomy zijn GLUTENVRIJ BIO en zónder geraffineerde SUIKERS.

Oh, en heb je binnenkort een babyborrel of kinderfeestje? Dat kan ook bij Koffie en Room. Ik denk dat ik dat zelf ook maar even moet onthouden ;).

Locatie

Koffie en Room ligt niet in het centrum, maar zoals eerder vermeld kun je deze lunchroom vinden in het nieuwe winkelcentrum van de AaBe-fabriek. Je kunt hier juist gezellig terecht als je een keer geen zin hebt om het stadscentrum in te gaan. Bijkomend voordeel, boodschappen doen kan ook meteen. Win-win 😉

Kortom, aanrader!

Als je het nog niet kent, ga zeker eens kijken. Ken je Koffie en Room al wel? Benieuwd naar jullie mening.

Liefs Mathilde

                   KIDSPROOF by Coffee and Kids

  • Kindercappuccino: ja
  • Kindermenu( boterhammetje/tostie e.d.): ja, boterhammen zelfs gratis!
  • Ruimte voor je kinderwagen: ja
  • Speelgoed: ja, leuk speelhoekje
  • Speeltuin: nee
  • Verschoningsruimtenee (nog niet)
Tags: , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife