Photo diary: Hello January – Goodbye December

Hallo 2017!  Allereerst de beste wensen voor jullie allemaal! We starten 2017 eerst nog even met een terugblik met de altijd drukke en gezellige decembermaand! Van zwemdiploma’s, sinterklaas tot herstellen van een hernia-operatie en knallend het jaar uit… Kijken jullie weer mee?

Make it a December to remember!

De decembermaand is altijd heerlijk druk met Sinterklaas en Kerst en dit jaar kregen we ook nog mijn hernia-operatie tussendoor te verwerken. De leuke pre x-mas uitjes heb ik dus overgeslagen dit jaar. Wat we allemaal wel uitgespookt hebben deze maand laat ik nog even zien in het maandoverzicht van december.

Dit soort momentjes zijn er niet vaak meer..... Ik geniet even heel bewust van dit in slaap gevallen knulletje #stopdetijd #herkenbaar Dit soort momentjes zijn er niet vaak meer….. Ik geniet even heel bewust van dit in slaap gevallen knulletje #stopdetijd #herkenbaar Pakjesavond was weer 1 groot feest! Goed verwend en leuke pietjes op visite. Pakjesavond was weer 1 groot feest! Goed verwend en leuke pietjes op visite.

Na ruim een jaar 2x per week hard haar best doen, was daar eindelijk de felbegeerde ballon. Julie mag op voor haar A-diploma. Na een hele happening in het zwemad en is daar dan de medaille en oorkonde! Zwemdiploma A is in the pocket.  Snel door voor B en dan kunnen we in de zomer volop bommetjes maken.

Samen met onze nichtjes erop uit voor een mistige winterse wandeling. Daarna lekker opgewarmd en gespeeld bij Groot Speijck in Oisterwijk. Samen met onze nichtjes erop uit voor een mistige winterse wandeling. Daarna lekker opgewarmd en gespeeld bij Groot Speijck in Oisterwijk.

Sint uit het land, kerst in huis! Kindjes vonden het wel weer leuk mee op pad te gaan om een mooie boom uit te zoeken. Ik ben eigenlijk wel fan van een echte boom, maar dit jaar viel hij zo veel uit dat we nu volgend jaar misschien voor een neppe variant gaan…. Omdat de boom zo snel kaal werd en de ballen er van ellende uit begonnen te vallen is inmiddels alles alweer opgeruimd.

 De avond vooraf aan mijn operatie gingen we nog even gezellig met zijn viertjes uit eten.  Uiteraard nog even een cappuccino en die 'Tiny Tony' kon ik niet weerstaan. Te lekker!  De avond vooraf aan mijn operatie gingen we nog even gezellig met zijn viertjes uit eten.  Uiteraard nog even een cappuccino en die ‘Tiny Tony’ kon ik niet weerstaan. Te lekker! Vergeef me voor de slechte kwaliteit, maar ik was nog duizelig en ziek van de narcose... De drang om mijn dochter die haar eerste groep 3 rapport voorleest aan mij was echter te groot haha.  Zoals gezegd, ik was vrij ziek en moe na de operatie, maar wat is het toch fijn om dan 2 van die kleine schatjes aan je bed te hebben die vragen hoe het met je gaat. Ondertussen kijken ze met grote ogen om zich heen.... Toch wel gek als mama in een ziekenhuisbed ligt. Gelukkig maar voor 1 nacht, de volgende dag mocht ik al naar huis om daar verder te herstellen. Vergeef me voor de slechte kwaliteit, maar ik was nog duizelig en ziek van de narcose… De drang om mijn dochter die haar eerste groep 3 rapport voorleest aan mij was echter te groot haha.  Zoals gezegd, ik was vrij ziek en moe na de operatie, maar wat is het toch fijn om dan 2 van die kleine schatjes aan je bed te hebben die vragen hoe het met je gaat. Ondertussen kijken ze met grote ogen om zich heen…. Toch wel gek als mama in een ziekenhuisbed ligt. Gelukkig maar voor 1 nacht, de volgende dag mocht ik al naar huis om daar verder te herstellen.

Eenmaal thuis word ik goed verwend! Super lief!

Anderhalve week doe ik niet veel, behalve me richten op mijn herstel. Papa is ondertussen druk met werk, huis en kids.... 1,5 week na de operatie is Julie haar kerstviering en heb ik gelukkig voor haar een kersthapje kunnen maken en haar kerstviering-proof kunnen maken. Hier leest ze aandachtig een kaartje van haar juf. Anderhalve week doe ik niet veel, behalve me richten op mijn herstel. Papa is ondertussen druk met werk, huis en kids…. 1,5 week na de operatie is Julie haar kerstviering en heb ik gelukkig voor haar een kersthapje kunnen maken en haar kerstviering-proof kunnen maken. Hier leest ze aandachtig een kaartje van haar juf. Whiehoe, lucky me! Ik won de HelloFresh kerstbox via de blog van Kelly Caresse. #dinner2ekerstdag #inthepocket Whiehoe, lucky me! Ik won de HelloFresh kerstbox via de blog van Kelly Caresse. #dinner2ekerstdag #inthepocket De kindertafel met kerst, altijd een succes! Hoe we de kerstdagen verder gevuld hebben kun je een paar blogs terug lezen :). De kindertafel met kerst, altijd een succes! Hoe we de kerstdagen verder gevuld hebben kun je een paar blogs terug lezen :).

En dan is het alweer de laatste dag van het jaar!!! We gourmetten eerst met zijn viertjes en daarna  maakt iedereen in huis zich klaar voor een gezellig avondje met oliebollen, champagne en vuurwerk. #partylooks

GELUKKIG NIEUWJAAR!! Onze opperbaas James is de hele nacht opgebleven en Julie heeft lekker geslapen. Op naar een mooi en gezond nieuwjaar! GELUKKIG NIEUWJAAR!! Onze opperbaas James is de hele nacht opgebleven en Julie heeft lekker geslapen. Op naar een mooi en gezond nieuwjaar!

Thank you for following

Als laatste wil ik jullie ook nog even bedanken voor het volgen van Coffee and Kids. Ik ben in mei 2016 begonnen en ik zie de blog en social media accounts wekelijks groeien. Ik ben echt super blij met iedere like, deelactie, reactie en volger. Weet dat het enorm gewaardeerd wordt en je hiermee mij en mijn blog verder helpt.

Voor 2017 heb ik nog genoeg leuke plannen en samenwerkingen en zal ik natuurlijk ook weer een aantal winacties hebben voor jullie.

Nogmaals thanks for following !

Liefs Mathilde

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Super leuk om jullie maand te zien! En je kon toch nog redelijk wat ondanks de operatie! En hoe handig dat je de kerstbox gewonnen had! 👍🏼 Voor jullie ook een super 2017 gewenst! Liefs Kelly

  1. Hey lieve Kelly!
   Ik was idd net voor de kerst weer op de been na me zo’n 2 wk rustig gehouden te hebben. En nu gaat het echt heel goed. Die kerstbox was echt een uitkomst idd! Liefs

 2. Hey lieve Kelly!
  Ik was idd net voor de kerst weer op de been na me zo’n 2 wk rustig gehouden te hebben. En nu gaat het echt heel goed. Die kerstbox was echt een uitkomst idd! Liefs

  • Dewi
  • 9 januari 2017
  Beantwoorden

  Leuk om te zien! En wat vliegt december dan zo voorbij he..als je dat allemaal ziet, Sint Kerst.. Fijn dat het beter met je gaat! En wat zit het haar van je meisje altijd zo mooi!

  1. Hoi Dewi! Ja zo fijn dat het weer de goede kant op gaat! Thanks voor je berichtje, leuk.
   liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife