Nice

to

meet

you!

Curious? De mama achter Coffee & Kids is...

Ja, van wie zit je nu eigenlijk al die blogs te lezen? www.coffeeandkids.nl is mijn persoonlijke lifestyle blog vol met herkenbare en (h)eerlijke ervaringen over het mama zijn. Ik ben zelf trotse mama van een dochter, Julie (7jaar) en een zoon, James (4 jaar).

Ik ben zo’n mama die altijd on the go is….  Altijd op pad om de kinderen van A naar B te brengen of samen op pad om een leuke kidsproof-activiteit te ondernemen.  We klappen in onze handen als we weer een leuke lunchroom gevonden hebben met heerlijke cappuccino en een extra cheer als ze daar óók kindercappuccino serveren!

Nieuwsgierig. Dat ben ik ook! Daarom geniet ik van nieuwtjes op het gebied van kidsproof en lifestyle events, de nieuwste trends op het gebied van kids fashion en kinderkamers. Kinderkamers blijven in mijn ogen de leukste binnenkijkers. Wat  kan het toch een hoop inspiratie opleveren!

Oh ja, ik ben ook zo’n mama die vooral geen picture perfect leven heeft en haar kinderen ook regelmatig achter het behang plakt. Ik blijf op zoek naar manieren om beter met mijn, hoe noemen ze dat, temperamentvolle dochter om te gaan. Oh boy,  en dan een kleutertje dat net op school zit en ineens tien praatjes rijker is……. Opvoeden, pfff.

Deze samenvatting  heeft je hopelijk een beeld gegeven van wat je in mijn blogs terug gaat lezen. En waarom deel ik al mijn ervaringen, tips en inspiratie met jou? Mama zijn hoef je niet alleen te doen!

Zie ik je snel weer terug voor je #dagelijksedosismomlife ?

Liefs Mathilde

Momlife, it’s a busy life…. iedere dag een blog dat red ik niet. Op Instagram kun je ons dagelijks volgen middels foto’s of instastories  #weloveIG

 

Meet de andere Coffee and Kids mama's!

Bloggen kost tijd, heel veel tijd ;). Om voor jullie toch regelmatig een nieuwe blog te kunnen plaatsen heb ik hulp. Deze  enthousiaste mama's schrijven af en toe ook een blog voor Coffee and Kids. Zij zorgen voor de afwisseling en tevens biedt het diversiteit aan de onderwerpen waarover geblogt wordt. Ik stel ze hieronder kort aan je voor!

 

Fientje

Fientje!  Een power mama eerste klas, een boss babe met gevoel voor (interieur) styling en gek op sporten én genieten. Hoe combineert zij toch het runnen van een business met haar gezin?!

 

Lizzy

Lizzy is mama van Claudia en de twins Bjorn & Finn. Met 'Lizzy bakt' zal Lizzy met enige regelmaat een overheerlijk recept delen met ons. Key words: Lekker, easy & healty. Ok, misschien niet altijd healthy ;). Uiteraard krijgen we dan de tips and tricks om hier zelf ook mee aan de slag te gaan!

Annemieke

Annemieke is kindercoach van beroep en heeft sinds enkele jaren haar eigen praktijk aan huis in Papendrecht. Haar missie? Kinderen en ouders weer laten stralen! In een maandelijks terugkerende rubriek zal zij vanuit haar ervaring als kindercoach ons meenemen in haar werk. Ze deelt met ons haar tips en ervaringen vanuit de praktijk