Nice

to

meet

you!

De mama achter Coffee and Kids

Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (6 jaar) en James (3 jaar).  Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!  

www.coffeeandkids.nl is mijn persoonlijke lifestyle blog vol met herkenbare en eerlijke ervaringen over het mama zijn, peuterpraat en kleuterdrama's. Ik houd je op de hoogte van de nieuwste collecties kidsfashion en (mama)musthaves. Vind jij het ook zo leuk om binnen te kijken in de mooiste kinderkamers?  Is een DIY of een lekker (kidsproof) recept wel aan jou besteedt? En wil je weten waar je moet zijn voor kidsproof lunchrooms of een leuke kidsproof activiteit? Lees dan gezellig op Coffee and Kids mee!

2 tot 3 keer per week komt er een nieuwe blog online! Net als cappuccino, daar kan ik ook niet te lang te zonder ;).

Liefs Mathilde

Ps: Lees je mee, let me know of laat af en toe een berichtje achter in de comments. Ik ben namelijk ook benieuwd naar jullie ervaringen of ideeën.

 

Meet de andere Coffee and Kids mama's!

Bloggen kost tijd, heel veel tijd ;). Om voor jullie toch regelmatig een nieuwe blog te kunnen plaatsen heb ik hulp. Deze  enthousiaste mama's schrijven af en toe ook een blog voor Coffee and Kids. Zij zorgen voor de afwisseling en tevens biedt het diversiteit aan de onderwerpen waarover geblogt wordt. Ik stel ze hieronder kort aan je voor!

 

Fientje

Fientje!  Een power mama eerste klas, een boss babe met gevoel voor (interieur) styling en gek op sporten én genieten. Hoe combineert zij toch het runnen van een business met haar gezin?!

 

Lizzy

Lizzy is mama van Claudia en de twins Bjorn & Finn. Met 'Lizzy bakt' zal Lizzy met enige regelmaat een overheerlijk recept delen met ons. Key words: Lekker, easy & healty. Ok, misschien niet altijd healthy ;). Uiteraard krijgen we dan de tips and tricks om hier zelf ook mee aan de slag te gaan!

Annemieke

Annemieke is kindercoach van beroep en heeft sinds enkele jaren haar eigen praktijk aan huis in Papendrecht. Haar missie? Kinderen en ouders weer laten stralen! In een maandelijks terugkerende rubriek zal zij vanuit haar ervaring als kindercoach ons meenemen in haar werk. Ze deelt met ons haar tips en ervaringen vanuit de praktijk