Last Minute Paasknutsels

Ja, sorry, ik ben daar gewoon niet zo goed in…. Alles weken van te voren plannen. Zo ook Pasen. Dit jaar een hele rustige Pasen voor ons. Geen ‘verplicht’ groots familieontbijt, maar gewoon met zijn viertjes thuis. De sociale schade van het gemiste familieontbijt halen we overigens over 2 weken ruimschoots in als we met de hele family een weekje naar Malaga gaan! Zo’n zin in!

Ik dwaal af….

Terug naar de Paasknutsels. Omdat we dan toch tijd hebben de komende 2 dagen bedacht ik toch dat het leuk zou zijn een en ander te knutselen met de kinderen. Ik heb dadelijk een bezoekje Action en Hema gepland staan dus we gaan nog op pad voor wat knustelspullen.

Pinterest to the rescue

Wat doe je als je last minute iets moet knutselen….. Juist dan gebruik je Pinterest! Om de tafel op zondag ook nog een beetje in de Paassferen te brengen, mailde ik zojuist even mijn man zodat hij nog een paar leuke prints van BijDeb kan afdrukken.

Ik zocht een paar knustels uit waarvan we er in mijn ogen toch op zijn minst 1 moeten kunnen realiseren.

Wil jij ook aan de slag met 1 van deze knutsels? Klik dan even op de onderstaande button en je komt dan in mijn Pinterst map met last minute Paasknutsels. Kun je zelf kiezen wat je leuk vindt.

Fijne dagen en geniet van het extra lange weekend!

Liefs Mathilde

Tags: , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge
0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife