Review + Give Away: Shoesme regenlaarsjes (gesloten)

Of James de regenlaarsjes eens goed wilde testen? Je weet wel, met plassen stampen en guur weer erbij zodat hij deze laarsjes even echt gebruikt voordat we zeggen of ze goed gekeurd zijn. Als je na het lezen van onze review denkt, die moet ik hebben…. Doe dan gelijk mee met de winactie!

Shoesme Rubberen Regenlaarzen

Onbewust hebben mijn kinderen best vaak laarzen aan. Naar de bossen, is bij ons laarzen aan; buiten spelen, laarzen aan; vies weer, laarzen aan; naar onze moestuin, laarzen aan. Echter ben ik met regenlaarzen veel minder eisend bij de aanschaf van een nieuw paar dan met schoenen.  Eigenlijk zou je net zoals je goede schoenen wil voor de voeten van je kind, ook goede regenlaarsjes willen hebben. En we weten allemaal dat dat waarschijnlijk niet het geval is met plastic laarsjes van €7,50.

De regenlaarzen van Shoesme hebben een goed voetbed en het zooltje kan eruit. Zo kan je goed in de gaten blijven of ze nog passen.  De regenlaarzen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn super soepel. Wat ik ook wel fijn vind, is dat de zool lekker dik is met een goed profiel. Wat extra grip is altijd fijn als je over de takken heen klimt. Ook trekt de kou minder snel de laarsjes in.

Over kou gesproken… de regenlaarzen van Shoesme worden geleverd met een fleecesokken. Als het dadelijk dus echt koud gaat worden buiten trek je de fleecesokken aan in de laars. Nooit meer koude teentjes. Ik vind het echt ideaal dat je dus niet perse snowboots hoeft aan te schaffen voor die twee keer natte sneeuw die hier valt. Je past de laars gewoon aan naar de weersomstandigheden.

James heeft zijn laarzen nu verschillende malen aangehad en draagt ze graag. Ze lopen lekker, gaan makkelijk aan en uit en zijn voetjes blijven droog en warm. Hij heeft zelf voor de kleur donkerblauw gekozen, maar er zijn echt nog veel meer leuke kleuren verkrijgbaar. Zelf vind ik geel ook altijd wel een hele leuke kleur voor regenlaarsjes. Oooh, na een paar modderplassen zijn ze ook weer makkelijk op te poetsen en lijken ze weer als nieuw!

Kun jij ook wel een paar regenlaarsjes gebruiken voor de natte en koude herfst/wintermaanden dan heb je misschien geluk. Ik ga namelijk 1 paar regenlaarsjes weggeven! Hoe je kans maakt lees je onder de foto’s.

Give Away Shoesme regenlaarsjes!

Hoe maak je kans?

Ik ga er vanuit dat je Coffee & Kids en Shoesme Kinderschoenenwinkel al volgt op Social Media….. ;). Niet? Check dan stap 1 en 2 ook nog even. Verder knip en plak je je favo regenlaarsjes in de comments, easy toch.

  1. Like de social media accounts van Coffee and Kids, klik hier voor Facebook of hier voor Instagram
  2. Like de social media accounts van Shoesme Kinderschoenenwinkel, klik hier voor Facebook en hier voor Instagram
  3. Check hier welke kleur jouw favoriet is en plak de link in een reactie onder de facebookpost. Vermeld daarbij nog even welke maat je graag zou ontvangen.
  4. That’s all!

Ok…. Vooruit, we zouden het natuurlijk wel extra tof vinden als je deze #giveaway niet voor jezelf  houdt, maar andere ‘mama friends’ ook even op de hoogte brengt.  Delen en taggen op social media mag ;).

Zondag 26 november maken we de winnaar bekend via de blog! Met een beetje mazzel heb je de laarsjes dan nog voor Sinterklaas in huis! 

Nicole jij hebt de donkerblauwe regenlaarsjes gewonnen! Neem je even contact met ons op voor de verdere afhandeling?

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (4 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

    • Fransien Rus
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Ik doe graag mee!! 🙂

    • Kristel
    • 22 november 2017
    Beantwoorden
    • Chantal
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Leuke actie! Ik doe graag mee en volg alles op Facebook en Instagram! Zal mn vriendin ook even taggen👍 https://www.shoesme.nl/shoesme-regenlaars-donkerblauw-rb7a092-b

    • Annabel de Ruiter
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Leuk ik volg alles op fb en instagram (annabel.a.lovely.day). Doe graag mee voor ons meisje! Liselotte zag de verschillende laarsjes al en wil graag de sterren. https://www.shoesme.nl/shoesme-regenlaars-fuchsia-met-oranje-sterren-rb7a092-f Deze zijn ook wel erg fleurig! Maatje 28 graag ✨🎁

    • Janet
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Leuk! Ik doe graag mee, maatje 30 graag van de mooie roze met sterren.

    https://www.shoesme.nl/shoesme-regenlaars-fuchsia-met-oranje-sterren-rb7a092-f

    • Fleur
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Oow de laarsjes zijn kei leuk! Ik doe ook graag mee!
    De leukste vind ik de gele laarsjes https://www.shoesme.nl/shoesme-regenlaars-geel-rb7a092-c in maat 26 😊

    • Brigitte
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Heel leuk!!
    We doen graag mee zodat ons zoontje weer lekker in de plassen kan springen😆😆

    • Marlou
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Ik doe mee voor lyam😁 wat een leuke laarsjes.

    • Sharon Yana
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Wat een spetterende winactie!!
    Mijn 5- jarige zoon is dol op modder, regen en plassen stampen.
    Hij gaat helemaal stralen van de grijze regenlaarzen met witte sterren
    Maat 30 zou perfect zijn.

    • Sandy van Laak
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Super actie! Ik doe dolgraag mee voor mijn dochter femm. Helemaal dol op haar regenlaarsjes, maar ik moet zeggen: guilty. Ook zij heeft enkel de plastic laarsjes. Hoe fantastisch zou het zijn als we in mijn verlof in de bossen van Heukelom kunnen met deze prachtige regenlaarsjes! Op fb heb ik de kobaltblauwe in maat 22 gedeeld 🙂 Fingers crossed voor mijn kleine doerak!

    • Nicky
    • 22 november 2017
    Beantwoorden

    Mijn nichtje loopt super graag op haar regenlaarsjes! Wat zou het geweldig zijn als ze straks met haar nieuwe kobaltblauwe regenlaarsjes achter de wandelwagen aan loopt waar haar toekomstige broertje of zusje in ligt? Maat 22 past ze vast wel!

  1. Beantwoorden

    Heerlijke laarsjes zijn het. We hebben ze hier ook 🙂

    • Linda de haas
    • 23 november 2017
    Beantwoorden

    🙋🏻🙋🏻 ik doe graag mee met de leuke winactie 🙂

    • Sharon de Ridder
    • 23 november 2017
    Beantwoorden

    Ik heb meegedaan hoor! Nu maar hopen 🙂

    • Suzanne Nijdam
    • 23 november 2017
    Beantwoorden

    Erg leuk! Ik doe mee! En mocht ik niet winnen is het in ieder geval goed om te weten welke laarsjes fijn lopen. Het is op het moment een grote modderpoel bij ons (verbouwing) dus laarsjes komen goed van pas 🍀

    Groetjes Suzanne

    • Marieke bloemberg
    • 23 november 2017
    Beantwoorden

    Helemaal fantastisch. De laarsjes zijn niet alleen heel erg mooi maar ook nog eens goed voor de ontwikkeling van de voetjes van onze zoon Mats. Met dit weer zijn regelaarsjes ideeaal maar vind goed schoeisel ook erg belangrijk. Met deze laarsjes hoef ik me daar niet druk om te maken.Dan kan Mats lekker buiten in de plassen springen en naar hartelust buiten spelen. Wij doen zeker weten mee.

    • Marian B
    • 24 november 2017
    Beantwoorden

    Mijn zoontje moet en zal door de plassen, en geef hem eens ongelijk! Met deze laarzen kan hij dat lekker blijven doen. De groene vindt hij het mooist. In maat 29 graag.

    • Helma Keijzer
    • 24 november 2017
    Beantwoorden

    Ik doe graag mee! Ik volg😊Ga snel knippen en plakken!!
    Jammer dat mijn grote voeten niet meer passen. Die fleece sokken zijn DE uitvinding v d eeuw👍

    • K van smeerdijk
    • 24 november 2017
    Beantwoorden

    Super ideaal die fleece sokjes. Hoef je inderdaad geen snowboots voor aan te schaffen. En de laarsjes zien er ook nog eens leuk uit. Voor mij rede genoeg om mee te doen aan de winactie

    • Dion
    • 25 november 2017
    Beantwoorden

    Op de valreep doe ik nog mee. Actie helemaal gemist maar te leuk om niet mee te doen!

    • Vanessa Raffaela Sibma
    • 25 november 2017
    Beantwoorden

    Leuk zeg! Ik doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids! Je dagelijkse dosis #momlife. Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Mama zijn hoef je niet alleen te doen en laten we elkaar alsjeblieft een beetje helpen door het delen van ervaringen en tips and tricks.
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1