Babykamer met dé kleur van dit moment, oker!

Soms kom je van die kamertjes tegen op Instagram…. mooie kleuren, mooie styling, leuke details, dit is er weer één! Stoere Fedde van 1,5 jaar wordt half maart grote broer. Het kamertje voor zijn broertje én het tweede zoontje van Kimberly is al helemaal klaar is voor de komst van de kleine babybroer.  Dat de kleur oker voor een babykamer een heel goed idee blijkt zie je in deze babykamer!

Babykamer – Oker

Ik ben altijd benieuwd naar het idee achter de styling van een babykamer. Kimberly vertelt hoe zij tot de styling van deze kamer gekomen is.

Kimberly:

Vorig jaar ben ik bij de ‘we are pregnant’ beurs geweest in Utrecht. Ik kocht daar een okergele bijtring van Chewies & More (met het houten olifantje eraan).

Vanaf toen ben ik op slag verliefd geworden op de kleur oker en wilde ik niks anders meer.

Een echte eye-catcher op het kamertje vind ik persoonlijk de lamp van Dutch Delight. Lekker anders dan anders, beetje vintage misschien. Ik houd ervan!

Binnenkijken – foto’s

Tijd om naar het kamertje te kijken. Zie je nou iets leuks? Onder de foto’s delen we een shopping list, dan kun je gelijk zien waar iets gekocht is :).

Shopping List

Wat een mooi kamertje is het geworden he!

Dank je!

Dank je wel Kimberly dat we in jullie mooie kamertje even mochten binnenkijken. Oker is en blijft ook 1 van mijn favoriete kleuren! Stoer en vrolijk! Blijft altijd bijzonder om babykamertjes te zien in verwachting van het baby’tje dat komen gaat. Stuur je ons een berichtje als kleine broer to be lekker in zijn bedje ligt te slapen?

Ook aanmelden?

Coffee and Kids is gek op binnenkijkers dus heb jij een leuk kamertje waar we mogen binnenkijken, aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

Liefs Mathilde

Tags: , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Een heel mooi kamertje! Ik vind de kleur ook erg stoer en leuk te combineren.
  Karin onlangs geplaatst…Aan tafel met de Stokke Tripp Trapp stoelMy Profile

  1. Beantwoorden

   Ik zou het voor een jongetje ook zeker gebruiken als ik nu met een kamertje aan de gang zou mogen! Jouw babykamertje ook weer een mooie look gekregen! Liefs!

 2. Beantwoorden

  Wat een heerlijke kinderkamer. Vind het juist leuk dat er is gekozen voor oker geel en grijs inplaats van standaard blauw (met soms een voetbal thema). Ben ook weg van de lamp met de vogeltjes, heel erg leuk!

  1. Ja leuk, zeker niet de standaard kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1