Bedankje Juf of Meester, persoonlijke jaarkalender!

Bedankje voor de juf of meester, ieder jaar denk je weer….. Oh ja, wat moet ik nu weer maken of kado geven. Ik ga je een handje helpen met deze free printables! Er staan twee hele leuke kaartjes voor je klaar, maar ook een jaarkalender die je kunt personaliseren! Lees snel verder voor de kant en klare linkjes!

Bedankje Juf of Meester

 

Bedankje Juf of Meester personaliseren, tips!

Janneke van Groot Geluk Design heeft deze free printables beschikbaar gesteld, echt super leuk zijn ze! Lees hier haar tips haar hoe je deze free printables extra persoonlijk kan maken voor je juf of meester.

Het schooljaar is bijna voorbij en de zomervakantie staat voor de deur. Om het schooljaar af te sluiten willen de kinderen hun juf of meester bedanken. Voor deze gelegenheid maakte ik een school jaarkalender printable zodat de juf of meester dit in de klas kan ophangen en er volgend jaar het hele jaar plezier van heeft. Op elke pagina kan je kind een boodschap achter laten. Of laat hem/haar de kalender versieren. Koop een clipboard of laat het inbinden met een klein ringetje en het super gave juffencadeau is klaar. Succes!

Bedank kaartje Juf of Meester

Heb je al wel een bedankje klaar staan maar mist het nog een kaartje? Ook deze heb ik hier voor je klaar staan! Al you need to to is print it :).

Free Printables!

Hier vind je alle free printables op een rijtje

-jaarkalender juf

JUFFEN_PRINTABLE (1)

-jaarkalender meester

MEESTER_PRINTABLE

-kaart juf

Juffen-kaart

-kaart meester

Meester-kaart

Succes ermee!

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1