Best nine of 2017

Mijn best nine of 2017! Negen leuke en mooie foto’s om deze laatste dag van het jaar op terug te kijken. Je #bestnine zijn de foto’s die het afgelopen jaar de meeste likes kregen op Instagram. Soms verwacht, omdat je dacht: dit is echt een mooie foto, maar soms ook geheel onverwachts, een simpele foto van een bijvoorbeeld een vlecht van Julie.

Vandaag de negen foto’s  nog even onder elkaar en vooral ook het verhaal achter de foto en waarom ik hem geplaatst heb.

Ik start met de foto die in het midden staat van de 9 foto’s samen. Wat fijn om deze foto van ons drietjes in het midden te zien staan. Hier gaat het op Coffee & Kids toch het meeste over, mama zijn van deze twee schatten! Uit deze photoshoot ( Marly Huijben Fotografie) zijn een hele hoop mooie foto’s gekomen. Heel dankbaar dat Marly ons gezin weer heel mooi vast heeft kunnen leggen. Binnenkort volgen van haar nog tips op de blog waar rekening mee te houden voor een geslaagde familyshoot!

 

 

Deze foto plaatste ik omdat dit precies weergeeft waar de naam van mijn blog vandaag komt! Coffee & Kids: Heerlijke cappuccino’s, kinderen mee en even een gezellig momentje. Dit was bij Villa Pastorie. Een van mijn favoriete plekjes om van een koffietje genieten. Ze hebben een kast vol spelletjes, achter in de tuin een speelhuisje én kindercappuccino. We voelen ons dus meer dan welkom!

 

 

 

 

Ieder woensdag gaat Julie naar klassiek ballet bij Danserswijk in Oisterwijk. Kleine balletmeisjes en een industriële balletzaal in de Leerfabriek samen zijn erg fotogeniek. Ik houd ervan hier foto’s te maken als Julie haar les volgt.

 

 

 

 

Vakantie! Hoog boven in de bergen met uitzicht op Lac Annecy. Een vakantiebestemming die ik iedereen kan aanraden. Het meer is prachtig, de bergen zijn prachtig, genoeg campings en veel te doen. Een zeldzame foto’van ons vieren samen. Meestal ben ik degene die de foto’s maakt, maar voor de vakantiefoto toch maar gevraagd of iemand ons hele gezin op de foto wilde zetten.

 

 

 

Wauw Julie gewoon alweer 7 jaar! Wat gaat het snel, wat wordt het al een dametje. We hadden weer goed ons best gedaan op een gezellige feesttafel. De prachtige unicorn cupcakes van Naleys Cakes waren het helemaal en Julie heeft genoten van haar feestweek!

 

 

 

 

 

 

Op 3 augustus werd ons knappe neefje Dexx geboren!! Wat zijn we trots en wat doet hij het goed! Nu bijna 5 maanden verder kunnen we wel zeggen dat hij echt een lachebekje is en dat zijn papa en mama het als newborn parents het ook echt super doen! Respect hiervoor!

 

 

 

 

 

 

New York! Het eerste weekend ging ik een weekend naar New York! Kevin was al daar voor werk en we hebben het zo kunnen regelen dat ik ook voor een lang weekend die kant op kon komen. Echt super tof om samen hier te zijn. Heel veel gedaan  in 3 dagen en nog lang niet alles gezien. We moeten nog een keer terug dus ;).  Een uitgebreid van ons weekend New York kun je hier nog even terug lezen.

Ik heb ook nog een hoop materiaal voor een vlog over New York…. Misschien toch nog mee aan de slag, wat vinden jullie? Leuk om alsnog te zien?

 

 

Zo maar een foto van een vlecht van Julie en wauw wat kreeg die veel likes! Ik post wel vaker een ‘hairstyle of the day’ en deze worden vaak goed ontvangen. Ik blijf dat in 2018 dus ook gewoon doen, misschien zelfs wel met een tutorial erbij, al zijn die er denk ik al genoeg op youtube dus daar ben ik nog niet helemaal over uit.  De vlecht van Julie is inmiddels ietsje korter want vorige week moest ze naar de kapper, maar vlechten kunnen we gelukkig nog steeds.

 

 

 

 

Ik kan alleen maar aanraden om ook een Best Nine te maken als leuke afsluiting van 2017.  Weet je niet hoe dat moet? Check deze link: Get your best nine,vul je IG-accountnaam in, even geduld en tadaaaaa jouw #bestnine wordt geladen.

En dan nu, op naar 2018!

Een jaar vol nieuwe doelen en uitdagingen voor Coffee & Kids! Super bedankt voor het volgen op social media( Volg je mij al op Instagram en Facebook), het lezen van de blogs, het sturen van berichtjes! Dit wordt echt enorm gewaardeerd door mij en helpt mij ook steeds weer een stapje vooruit met Coffee & Kids.

Nu de nieuwe website online is heb ik super veel zin om eerder gestarte rubrieken weer volop op te pakken zoals kidsproof hotspots of activiteiten, de Coffee & Kids Binnenkijker, Fashion Friday etc. Ook heb ik een heel leuk plan waar ik nog  niks over kan delen, maar de eerste brainstorm sessie staat gepland.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en hoop dat 2018 een nog mooier jaar mag worden dan 2017 al was!

Happy New Year!!!

Liefs Mathilde

Tags:

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  Hele toffe foto’s Mathilde!
  Vooral die van balletlet van Julie! Heel erg gaaf. Ook die vissengraat vlecht, fantastisch! Het is dat mijn kleine meid haar haar nog niet lang genoeg is, maar ik weet zeker dat ik daar wat mee wil gaan doen wanneer het haar langer is en wordt.

   • Mathilde Sol
   • 3 januari 2018
   Beantwoorden

   Dank je Christa! De balletzaal is nu eenmaal erg mooi voor foto’s ;). Hopen dat het haar van je dochter snel groeit. Lekker vlechten!
   Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1