Binnenkijker: kinderkamer Tipi-bed

Tipi-bed

Ik had dit bed al eerder op de blog voorbij laten komen in een blog over ‘de leukste kinderbedden’ en nu kreeg ik van Rosanne een mail dat zij onlangs de toffe tipi-bed (Woood) voor haar zoontje Lucien Ainsley had aangeschaft. Ze was net als ik verkocht na het zien van foto’s op Pinterest.  Het zoontje van Rosanne is anderhalf en dus eigenlijk nog wat klein voor dit bed. Maar mama kon zich niet inhouden (herkenbaar), zij wilde zo nodig een nieuwe kamer hahaha.

DIY

Rosanne is zelf heel creatief geweest en heeft veel accessoires om de kamer verder aan te kleden zelf gemaakt. De vlaggentjes, indianentooi en het vuurtje heeft ze samen met haar moeder gemaakt van vilt. De kapstok-boom, het dieren-nachtkastje, de pijl en boog en de katapult heeft ze samen met haar man gemaakt! De geboorteslinger van www.slingershop.nl heeft ze verkort tot alleen de naam en op de deur gehangen.

De poster van de vos, de kaartjes en de tape komen van www.Roozje.nl. Het metalenbordje (geen idee hoe dit heet) heb ik in een woonwinkeltje in Groningen gekocht, maar geen idee hoe deze heet. De groeimeter is van www.Goedgemerkt.nl, er staat een zitzak van Doomoo onder. De gordijnen en de kledingkast zijn van de Ikea.  Verder staat er nog een slaaptrainer van Nijntje.  Waarschijnlijk is de kleine man daar nog net te jong voor, maar het is ook een leuk nachtlampje.

Rosanne: “Hij vindt zijn kamer hartstikke leuk, springt op het bed, speelt met zijn speelgoed uit de houten kist .”

Leuk dat we op jullie kamertje binnen mochten kijken Rosanne!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een gave kamer, aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de tag #coffeeandkidsbinnenkijker op Instagram

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1