Binnenkijker: babykamer Suus

Vandaag mogen we binnenkijken bij Karin. Karin is 28 jaar en mama van baby Suus.

Dit kamertje heeft hele rustige uitstraling met lieve accessoires. De kleuren taupe en mint heeft Karin gekozen omdat deze mooi aansluiten bij de landelijke inrichting die zij in huis al hebben.

Ook dit keer geen spiksplinternieuw kamertje en geef ze eens ongelijk… Het oogt nog als nieuw! Het kamertje kochten ze net als de schommelstoel tweedehands. Het kamertje is trouwens van Kidsmill (type Malmo). In de schommelstoel ligt een leuk hartjeskussen van Primark.

Accesoires

De accessoires voor deze kamer zijn voornamelijk budget proof geshopt. De wissellijsten zijn van Ikea (RIBBA).

Karin vertelt: “De kaarten die erin zitten, zijn van Wibra. Daar kocht ik één lijst met 2 ‘waslijntjes’, waaraan de kaarten hingen. De kaarten heb ik eruit gehaald en in de wissellijst van Ikea gedaan. Omdat de kaarten kleiner waren, heb ik restjes behang op de achtergrond geplakt.”

Op het wandplankje staat een bordje ‘I am sleeping’ en een houten ladeblokje, beide afkomstig van de Wibra. De roze gehaakte slippertjes zijn een cadeautje van het buurmeisje. Het boekje van ‘Ollie’ kreeg Karin vorig jaar in de shopper van de Negenmaandenbeurs.

Vakantieherinneringen

Het schaapje op het wandplankje boven de commode kocht Karin tijdens een vakantie op Texel. Net als het hartje met de tekst ‘zo voelt geluk’ wat aan de hartjeskapstok (Action) hangt. Leuk om wat vakantieherinneringen in het kamertje te hebben!

De Baby’s Only muziekmobiel is favoriet! Net als de knuffels (Happy Horse) van Suus, ze heeft een witte en een mintgroene a.k.a. ‘Meneer en Mevrouw Konijn’.

Mama’s Meisje

Karin heeft een eigen blog en schrijft dagelijks over haar ervaringen als mama van Suus, maar ook over haar personal favorites op het gebied van Beauty, Food en Shoppen. Leuk als je ook eens een kijkje neemt op haar blog Mama’s Meisje.

Karin bedankt dat we in het kamertje van Suus mochten kijken. Wat een fijn rustig kamertje heb je voor je kleine meisje!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een leuk kamertje waar we mogen binnenkijken aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1