Binnenkijker: jongenskamer nautisch

Ahoy! Als je vanuit je slaapkamer zicht hebt op een vuurtoren, ook wel bekend als ‘de lange Jaap‘, dan kan het haast niet anders dat je slaapkamer een nautisch thema krijgt!

Thema Nautisch

Zoals de intro al aangeeft heet Xander vanuit zijn slaapkamer zicht op de vuurtoren. Ik snap wel dat dat voor inspiratie gezorgd heeft! Inge, de moeder van Xander heeft echt mooie klassiesieke items gebruikt om de kamer te stijlen en dat behang, echt wauw!

Details

Genoeg inspiratie opgedaan en benieuwd naar de gebruikte kleuren en items in deze stere kamer? Dat vertellen we je nu: De kleur op de muur is van Flexa: Full Indigo en het mooie behang komt van Eijffinger uit de collectie Atlantic.  De letterbanner is te verkrijgen bij Xenos en de landkaarten aan de muur zijn een DIY-projectje. Xander zijn kledingkast komt va Bopita. De touwlamp is speciaal gemaakt door Scheepstuigerij de Schieman uit Den Helder. Uniek exemplaar dus!

Bedankt dat we in deze mooie jongenskamer mochten binnenkijken Inge en Xander!

Liefs Mathilde

Coffee and Kids houdt van binnenkijkers dus heb jij ook een gave kamer, aarzel niet om je aan te melden. Stuur gewoon even een mailtje of gebruik de hashtag #coffeeandkidsbinnenkijker op Facebook of Instagram

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1