Budgettopper: Winterjas Zeeman!

Deze winterjas van de Zeeman valt in mijn ogen in de categorie ‘bugetopper’! Collecties gaan snel bij de Zeeman dus vandaar hebben we gelijk wat foto’s gemaakt van deze toffe jas. Dan kunnen jullie misschien ook nog je slag slaan ;).

Winterjas Budgettopper

Nog even de Zeeman inlopen zonder echt iets nodig te hebben, je kent het vast wel. Daar hingen de rekken vol met nieuwe winterjassen. De groene jas trok gelijk mijn aandacht. Julie heeft 2 jaar geleden ook een donkergroene parka gehad en die stond haar erg leuk. Deze was min of meer hetzelfde maar met leuke applicaties en prints/tekst erop.

Ik was nog  niet echt op zoek naar een winterjas voor Julie. We hebben nog een fijn tussenjack aan de kapstok hangen en ik wacht dan net zo lief op de eerste sale. Maar hey, deze jas was €19,99! Ja, daar laat ik hem dus niet voor liggen. We hebben nu dus deze jas al lekker klaar liggen voor als het echt koud wordt en we zien wel hoe lang we er mee doen. Al heb ik best goede verwachtingen van deze jas. De jas die Julie namelijk 2 jaar geleden had was van de Primark (en dus ook budget) en die is twee winters meegegaan!

Ik kijk niet perse naar een merk wat ik wil, ik kijk naar wat ik leuk vind. Vorige winter heeft Julie in toffe jas van Quapi rondgelopen.  Nu loop ik dan toevallig tegen deze jas aan en is hij maar €19,99. De stof voelt stevig, hij voelt lekker dik en warm aan, de mouwen zijn onderaan met een elastische boord afgewerkt(fijn als ze op de fiets zitten), er zitten leuke touwtjes in om de taille wat te accentueren oftewel, prima jasje lijkt me!

OK, genoeg gekletst. Kijk zelf maar even wat je er van vindt en if you see what you like, snel naar de Zeeman dan!

*Julie draagt de jas in maat 134, haar shirtje en vestje komen van de WEkids en haar laarzen zijn van Shoesme.

Jullie ook al vaker een winterjas van de Zeeman geshopt en hoe beviel deze? Of denk je toch al snel, goedkoop=duurkoop en ga je gelijk voor een winterjas van een merkje?

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Comments

  1. Beantwoorden

    Ik heb hier precies dezelfde jas voor mijn dochter gekocht. Voor die prijs kon ook ik hem niet laten hangen en ze is er net zo blij mee als met een jas van €100,-.

    1. Beantwoorden

      idd!Ik zag vandaag ook weer een te leuke trui voor James, dus hop daar ga ik weer haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1