Coffee hotspot in Tilburg: Mr. Morris

Coffee Hotspots, gotta love them! Vorige week was ik weer eens in de stad en kreeg gelijk de ontzettende bevestiging dat ik alweer veel te lang niet op de leuke plekjes van Tilburg ben geweest. Aan de start van het Dwaalgebied, liep ik langs Mr. Morris: Coffee, Juices. Ok, you got me…. Misschien ben ik echt mosterd na de maaltijd met dit bericht, misschien ook niet. Hier  dus een kleine binnenkijker bij Mr. Morris in Tilburg.

Mr. Morris, Dwaalgebied Tilburg.

Twee weken geleden was er weer de altijd gezellige Dwalerij (check hier onze vlog van een bezoek aan een eerdere editie). Ik startte ons Dwalerij-ochtendje en liep eigenlijk gelijk langs een opvallend nieuw koffiezaakje, Mr. Morris. Opvallend nieuw voor mij dan, aangezien ik al even niet meer in deze hoek van Tilburg geweest was. Sinds ik niet meer met een kinderwagen rondloop, zijn de ochtendjes en middagjes stad er ook bij in aan het schieten (school, kindjes die af willen spreken, sportclubjes > lees, mama-taxi). Anyways, voor mij was het nieuw, dus leuk om gelijk even te kijken.

Coffee

Zondagmorgen zonder koffie is natuurlijk geen zondagmorgen.  Gelukkig kon mijn vriendin waarmee ik had afgesproken ook nog wel een Coffee-shotje gebruiken dus we besloten dan ook maar gelijk bij Mr. Morris te gaan zitten.  Je kunt er terecht voor alle soorten koffie, maar ik ben gewoon voor mijn vertrouwde Cappuccino gegaan, wel extra groot. Dat dan weer wel. Kindercappuccino staat niet op de kaart, maar werd gewoon gemaakt voor de kids. Helemaal top dus en Julie en James ook weer blij :).

Juices

Naast koffie is er ook een sterke focus op  verse sapjes. Je kunt kiezen uit verschillende soorten fruit en je mega verse sapje wordt ter plekke gemaakt.  Ik ben voor een Cappuccino gegaan tijdens mijn bezoek, maar de sapjes die ik op #IG voorbij zie komen zien er ook erg goed uit! Die onthoud ik dus even voor next time. Bij Mr. Morris kun je ook terrecht voor je detox. Iets wat ik zelf nog nooit geprobeerd heb, maar zeg nooit nooit. Gezien ik hier echt totaal geen verstand van heb, verwijs ik je liever even naar hun pagina hierover.

Breakfast & Lunch

Ook voor je ontbijt of lunch kun je hier terecht, check hier de kaart. Terwijl ik aan mijn cappu zat, zag ik een aantal goede sandwiches uitgeserveerd worden! Ingrediënten en producten worden ingekocht bij lokale leveranciers én alles wordt vers bereid.

De Look & Feel van Mr. Morris

Het interieur  en de stijl is zoals we ik dat nu graag zien, een lekker tropisch behangetje achter in de zaak, veel hout, de trap naar boven is voorzien van een gave kastenwand met leuke accessoires, je drinkt je koffie uit een lekkere grote keramiek mok, voor bij het grote raam is een gezellige bank met veel kussens én wat ik heel leuk bedacht vind is de…… #InstaWall (wij ‘hangen’ er ook tussen). Je kunt je geposte foto (wel mr.morris taggen natuurlijk) gelijk laten printen en aan de Instawall toevoegen of meenemen.

Het is geen mega grote zaak, maar er staat een gezellig bankje voor de deur en een aantal bistro setjes vullen het terras.  Binnen loop je eigenlijk gelijk tegen de grote Coffee Corner aan waar je je bestelling kunt plaatsen. Het  idee is dat je zelf je bestelling plaatst en ook zelf even afhaalt bij de bar. Is het niet al te druk, dan komen ze het wel even brengen. Wij hadden die mazzel ;).

Binnenkijker!

Even binnenkijken dan maar?

Je vindt Mr. Morris dus aan de start van het Dwaalgebied, de Nieuwlandstraat. Ja, inderdaad, het zijn zo’n beetje de buren van Café Nieuwland (ook nog steeds een favoriet). Volgens mij zitten ze in het ‘oude snoepwinkeltje’.

Eerst kon ik dit pand dus niet voorbij zonder een paar snoepjes te scoren, ik denk dat ik nu niet meer voorbij ga zonder een ‘coffee to go’ te scoren.

Ben jij er al geweest?

Liefs Mathilde

Tags: , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1