15 september:Dag van de pedagogisch medewerker

Dag van de pedagogisch medewerker

Elk jaar op de derde donderdag in september is het de dag van de pedagogisch medewerker. Dit jaar valt dat dus op 15 september. Deze dag  is in het leven geroepen door de Landelijke Wervingscampagne voor de Kinderopvang. Op deze dag worden de pedagogisch medewerkers in het zonnetje gezet.

I know, tegenwoordig hebben ze overal wel een dag voor. Behalve voor ‘ik zit op kantoor en werk’, maar goed dat is natuurlijk ook niet echt bijzonder te noemen. Wat pedagogisch medewerkers doen daarentegen….. Dat is wel een speciaal dagje waard in mijn ogen.  Waarom? Omdat deze dames (en heren) super goed voor onze kids zorgen als wij aan het werk zijn.

Bij deze dus een dikke vette dankjewel!

Dankjewel dat mijn kind bij jou mag ontbijten

Dankjewel dat je precies weet wat hij op zijn boterham wil

Dankjewel dat je koosnaamjes hebt voor mijn kind

Dankjewel dat je iedere dag weer vrolijk mijn kind ontvangt

Dankjewel dat luistert naar hoe zijn weekend was

Dankjewel dat je weet wanneer mijn kind moe is en naar bed moet

Dankjewel dat jullie zo vaak buiten spelen

Dankjewel dat jullie mijn kind ook zeggen dat iets niet mag

Dankjewel dat jullie zo flexibel zijn

Dankjewel dat de de koffie klaar staan

Dankjewel dat je zijn toiletbezoekjes begeleidt

en misschien nog wel de belangrijkste:

Dankjewel voor het vertrouwen dat je mijn kind geeft in zijn weg naar groter worden!

Dankjewel, free printable van bijdeb

Bijdeb heeft op verzoek een leuke free printable gemaakt met een dikke vette dankjewel.

Heb jij vanmorgen je kindje afgezet bij de kinderopvang of gastouder. Print dan deze kaart nog gauw even uit op je werk en zeg vandaag of morgen bij het ophalen eens: Dankjewel 🙂

Liefs Mathilde

Tags: , , , , ,

Related Posts

by
Hoi! Ik ben Mathilde, mama van Julie (7 jaar) en James (5 jaar). Mijn kinderen en alles wat daarbij komt kijken, geven mij een hoop schrijfinspiratie. Omdat wij mama's elkaar best een beetje mogen steunen in het 'mama zijn' deel ik mijn ervaringen ook met jou!
Previous Post Next Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

0 shares

Hi there!

Je dagelijkse dosis #momlife

Je dagelijkse dosis #momlife

Welkom op Coffee and Kids, #jedagelijksedosismomlife! Ik hoop dat je op mijn blog herkenning vindt en inspiratie opdoet. Met mijn handen in het haar tot trotser dan trots, ik deel mijn #realmomlife met je. On the side: tips, to do's, kids fashion, personal stuff and coffeeeeeee. Did I already mention I loveeeee cappuccino ;)?!
Je dagelijkse dosis #momlife
UA-111272730-1